Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2335 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddig jó a nap:

kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_11....kepfeltoltes.hu_.jpg

Én próbálnék csinálni valamit, csak vagy az ellen a másik oldalt jön, közben a csapat kihal, vagy midnenki engem lő. Pl most volt egy csatám, ami szerintem nyert lett, de kiléptem a francba, 4 bombázó telibe kapott, 4x lángoltam, utolsót nem tudtam kikerülni, ugyanez a cv 2x torpedózott, + egy isokaze is megpróbált.
Furutaka meg: elindulok a C felé, majd fordulok, mert senki se jön, de 3 cirkáló kezd el lőni, fps drops, 2 nyamvadt találat?! Utána torpedó a hordozóról, emrt engem kell torpedózni, nem a bb-ket -.-

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2337 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is pihentetem egy kicsit a játékot mire két csatahajót le szorzóztam a győzelmi ráta 50.2 ről 47 re esett.6-8 csatában 2-3 perc alatt egyedül maradtam 10 és az feletti játékos ellen.Mind leming train party volt.

Több
9 éve 4 hónapja #2338 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Dühöngő
az én win rátám 40 pár %lékra esett vissza de ezek csak számok emberek játszanak nem számok nem virtuálisan akarok kitűnni hanem a való életbe

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2342 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor a winrátát olvasom itt meg hozzá a random battle eredményeket, úgy érzem magam, mintha a wot dühöngőt olvasnám. :)
Ennyire számít az epenis, az hogy mennyi a winrata meg a többi x...rt se érő statisztikai mutató? :)
Az én winrátám 80% körül van, mivel nagyon ritkán játszom random battlet. Ugyanis nem vagyok hajlandó dühöngeni mások hülyesége miatt.
Igaz, hogy:
Co-op battléban:
- kevesebb kreditet és xp-t ad.
- ott is van vereség
- többet kell dolgozni a fejlődésért.
- ott is előfordulnak idióták

DE!
- nem kell olvasnom hogy anyázzák egymást a két csapat tagjai.
- Nem 5 meccsből 4x torpedóznak meg, lőnek ki saját társak csak 5-ből max. 1x bármennyire is meglepő.
- Ha beírom a chatre hogy "deffend base!" 2-3 társ visszafordul bázist védeni és nem azt írja vissza egy öntelt gyökér válaszul hogy: "shut up!", majd ugyan ez az IQ light elindul ellenséges bázist foglalni pár társával, miközben az ellenfél már több mint félig befoglalt, amikor pedig rájön hogy vesztünk, beírja a chatre a hülye hogy "hacker enemy.".

Nos lehetne még sorolni, de minek? Én azért játszom, hogy szórakozzak. A többi nem számít. Márpedig jelenleg az random battle minden csak nem szórakoztató, de ez látszik itt a dühöngőben is. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Bard9999 által.

Több
9 éve 4 hónapja #2346 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én nem nézem a winrate-et így összesítve, csak, mikor iyen csopék sorozatot kap az ember (wotbn is valahogy összejött 51% sok meccs után).
Ebéd utáni sorozat:

(kongo meccset persze nem nézhettem meg, mert kilépés után jött a jelentés, tiszta wot)
kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_13....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_13....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_14....kepfeltoltes.hu_.jpg
Mikor túlforog...
kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_12....kepfeltoltes.hu_.jpg

Kisebb szünet után:
[img]kepfeltoltes.hu/150721/shot-15.07.21_15.06.44-0503_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

6hp-n voltam a végén, 2 phoenix ellen, egy kicsit sikerült sebeznem a lassan forgó és lassan tüzelő ágyúval. Egyiket a hosho kicsapta, a másik viszont kilött (miután jó pár lövést kikerültem), a lassú toronyforgás miatt tudott kilőni... (lehet a forgást segítő fél millást eszközt fel kéne raknom?), aztán a cv kicsapta őt is :whistle:

Több
9 éve 4 hónapja #2383 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a gond srácok, hogy igaz játékról van szó, de sok esetben a hozzá nemértés ordít, és rontja Te és mások játékélményét. Mire fel mondom ezt?
Tegnap mentem egy csatát, csatahajóval voltam, és a csapatban volt egy magyar romboló szakasz is, két Clemson-al. Én egy csathajóval voltam (4.es USA).
Elindult a csapat, erre a két magyar srác szépen leállt az indulóponton, mondván várjunk egy kicsit. Közben jó páran elkezdtünk kifelé haladni a szigetek fedezékéből, az ellenséges rombolók spottoltak minket, és kaptuk az áldást. Idegesen jeleztem a két agyatlannak, hogy netán ki kellene menni, spottolni nekünk, és elzavarni az ellenséges japó rombolókat. Erre a két csávó felháborodott, hogy fogjam be a szám, majd biztos kimennek a kis hp-val nekünk virgonckodni. A csata bőven dúlt, és az ellen rombolói elkezdték foglalni a bázist ráadásként. Megkértem őket, ugyan basszus tegyék már hasznossá magukat és zavarják már el a két foglaló rombolót. Összegezve a capat leszedték, de az egyik agyas elsülyedt, a másik a végére magára talált, de túl későn. A csatát buktuk, én maradtam egyedül életben, a csatát cap győzelemmel vitte az ellenség.
Miért is? Mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy bizonyos hajótípusok milyen harcászatot kívánnak tőlük. A Clemson ideális spotter, ellenséges romboló vadász, anyahajógyilkos, és végül torpedóvető platform. A romboló feladata nem csak a torpedóvetés, hanem a csapat támogatása, az ellenség felfedezésével, spot alatt tartásával, a felfedezett ellenséges romboló távol tartása, áttörés gyengébb pozícióknál, és az ellenséges anyahajó elpusztítása, vagy sérült hajók levadászása.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.