Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2180 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Itt rosszabb lesz a helyzet! Itt jobban kellene használniuk az agyukat mint a wotban mert itt taktikusabb a játékmenet! Lassabb, célzás stb. ... Egyszóval ide kell 1-2 év ahhoz, hogy mindenki a maga módján ráérezzen a játék izére, és csak azért mondok ilyen sokat, mert vér PISTIKE feljön, azta mekkora ágyúk, és tórpedók, meg baszott nagy hajók, csak lő és lő és lő, és semmi más nem érdekli! Ráadásul nyár van, így sok kis pis.....ke most keményen nyomja ezzel bosszantva mindenkit és elrontva mások szórakozásását! EZÉRT nem örülők hogy a wg nem öszre tette az open Bétát ami logikusabb lett volna, mert 2 nemzet nagyon szegényes opennnek szerintem pláne 30-40 ezer játékosnak, és hogy állandóan csak 2-3 pályát add be amivel az ember fas...a tele van! SŐT egymás után ugyan azt a pályát 6x betenni tényleg nem normális dolog, szóval javítani való van!!! játékosok terén pedig SZERÉNY véleméynem szerint aki nem nyomott le minden hajó osztállyal mmondjuk 200 csatát nem mehetett volna játékosok ellen, így lenne tapasztalata hajótípusokkal, és nem törné ketté mások szórakozását, pláne aki még fizet is ezért. Az nagy butaság hogy free killek a kezdők, mert mondjuk a csapatodban van 8 kezdő, és ellenfélnél csak 4 akkor hogy is van ez? na mindegy ez van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2182 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Legalább amerikai romboló volt? :S

Aoba volt... Biztos nehéz volt kiszámolni, hogy ha 15 km-re van az enemy, és távolodik, akkor elég lesz-e a 10 km-es hatótáv...

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2186 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
omahával oldalba vertem egy pohenix-et vagy mi a rák az.. mind1 a lényeg hogy, lángolt, nagyon kicsi volt a hp-je, nekem meg még zöld volt böven.. ütközésnél meghaltunk mind 2 en :pinch: nem tudom miért?? lehet bekaptam néhány baráti torpedot.

Az meg tök igaz hogy 200 csatát kéne nyomnija a kezdöknek botba,
PL: nekem csak 289 csatám volt mikor legutob néztem, és még mindig hülye vagyok :cheer: igyekszem mindig valakivel összebujni.. kis kifli nagy kifli fomációba nem tul közel... és nem 1edül Jhon Ramboo modba, majd én kilövök 10 hajot

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2187 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
De hogy, még a csapat társra is enyire oda kell figyelni néha... az kész.. egy hülye kilött ma délután mer párhuzamosan mentünk egymás mellet és tul közel volt, és épen lötünk egy BB-ét ez a hülye meg kinyirt :cheer: mer alig volt HP-ém.. nézem.. és nem értem ki lö.. hol? ki? hát a gyerek melletem :blink:

Több
9 éve 4 hónapja #2193 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Javítani való lenne bőven.... Az hogy a csapattársak nagy többségének még mindig gőzük sincs arról,hogy mit kéne csinálni,az egy dolog. Tegnapi csata 3 foglalási pont, egy St Louis bőszen áll az egyik pontban és nem jön segíteni. Ketten maradtunk 5 ellenféllel szemben mert ez a maki nem mozdult meg. Majd kiszedtek engem a társamat erre a gyógyegér St Louis benyögi "Most nem érti mi van elfoglalta a bázist miért nem győztünk?..." De ez egy dolog, hülyék vannak pont.
Ami bosszant az az ,hogy megyek a sziget mellet, jönnek a torpedó bombázok ledobják a torpedót és azok a sziget oldalából indulnak el!!!! Hogy az istenbe térjek ki mikor 2 métere vagyok a partól??

Több
9 éve 4 hónapja #2195 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Wazze írta: omahával oldalba vertem egy pohenix-et vagy mi a rák az.. mind1 a lényeg hogy, lángolt, nagyon kicsi volt a hp-je, nekem meg még zöld volt böven.. ütközésnél meghaltunk mind 2 en :pinch: nem tudom miért?? lehet bekaptam néhány baráti torpedot.

Az meg tök igaz hogy 200 csatát kéne nyomnija a kezdöknek botba,
PL: nekem csak 289 csatám volt mikor legutob néztem, és még mindig hülye vagyok :cheer: igyekszem mindig valakivel összebujni.. kis kifli nagy kifli fomációba nem tul közel... és nem 1edül Jhon Ramboo modba, majd én kilövök 10 hajot

Rammolást felejtsd el itt, 95%, hogy mindkét fél elsüllyed, hptól függetlenül.

Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.