Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2253 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Grievous,-látod te mondtad ki a választ a írásodra...Elindultam egy cirkáló és egy romboló társaságában a külső részen...mire oda értem a csata zónába..már egyedül voltam...eltűntek vagy meghaltak mellőlem...Mivel ezzel a lomha döggel és a töltési idővel nem igen mehettem be a "front zónába"..így kívülről "osztottam az áldást"..ami be is jön,-rendszerességgel...Én sem számoltam azzal,hogy túl élem..mikor záporoztak rám a lövedékek tucatjai..3-4 hajóról...nem győztem tűzet oltani,-és javítgatni míg lődöztem vissza az ellenre...Na bumm ..őszintén nem lett volna ez olyan nagy "tragédia"..ha elsülyesztenek...Itt csak a bökkenő az volt,hogy mindezt a társaim orra előtt csinálták...nem voltak tőlük talán 200-300 métere...Egyedül én sem indulok el egyik irányba sem...De "garancia" az nincs,hogy melyik oldal a jó választás...Középre meg egyenesen öngyilkosság bemenni egy ilyen csatahajóval...Pedig jó páran ezt teszik...hülledezek is rendesen...persze ezek mind ott maradnak végleg,vagy a torpedók által vagy szanaszét lövik őket...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2270 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajna megjöttek a "pirosak"...

Furutaka bug miatt 0-ás kör:

Meglett az első minuszos kör, mert 14k volt a javítás.

Eddig a nap:

Volt egy Kongo nyertes meccs, meg a Wyominggal megint bukta. Mi a francot csináljak t4-es amcsi bb-vel +2-es meccsben?! Miközben az fps is 1 és 30 között ugrál össze vissza mindenféle ok nélkül. Isokazenel volt, hogy látom, hogy égek, egy ágyú oda, egy torpedó kilövő oda, de semmilyen lövedéknyom nem volt.

Több
9 éve 4 hónapja #2271 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Próbáld ki,hogy vedd le le az Aslaint hátha segit az fps-nél. Nekem most alap és semmi gondom nincs

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2272 Írta: harckocsizoo
harckocsizoo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a helyzet, hogy egy csatahajóval itt a "lemming train" sem garancia semmire. Csatakezdés után 1 perccel elindulok a lemming-ek után biztos ami biztos, de mire a lomha hajóval a külső körön elérek az "ütköző zónába" már a fele visszafordult vagy meghalt. 2-3 sorozat után, meg egyedül maradok és máris 4-5-en lőnek. Menekülés esélye ilyenkor már nulla egy csatahajóval. Ha előbb kezdek el "visszavonulót fújni", akkor meg nem igazán van esély kihasználni a hajó tűzerejét, és a többiek akkor is meghalnak. Az MM meg kezd egyre wot-osabb lenni. Vagy berak +2 tieres csatákba, ahol esély nem sok labdába rúgni, vagy (ami jellemzőbb) csatakezdés után 5 percel a csapat fele hiányzik. :S De még mindig az a legbosszantóbb, hogy az ellenfél 4-5 hajós csoportjai mindig összetartva rohannak le minket, amíg a milyeink néhány leadott sortűz után fejvesztve menekülnek. Én miért nem tudok soha se ilyen 4-5 fős csoportba kerülni? :blink:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja harckocsizoo által.

Több
9 éve 4 hónapja #2274 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Dühöngő
Béta teszt. Még nem ismerik a pályákat és, hogy mit csináljon a hajóval. Persze engem is bosszant amikor a vonat közepén vagyok és mire a harmadik sorozatot adom le mindenki engem lő, mert nincs más célpont. Sok a hülye, csatahajóval a szorosba cirkáló meg a nyílt tengeren...
El kéne magyarázni kinek mi a dolga és hova menjen.

Több
9 éve 4 hónapja #2276 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondolom ezek alacsony tieres tapasztalatok, az meg béta vagy nem béta, az újoncok játszótere. Nem hinném, hogy változni fog. Tier5 fölött már gyakoribb az összetartás és a csapat munka.

Sok a kezdő játékos és sok a béna játékos (külön). Kedvencem amikor a carriert berakja egyedül egy csatába és a vadász gépét fel sem küldi a levegőbe. Ha megkértem rá, hogy scoutoljon akkor se. :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.