- Köszönetek: 68
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Krisztian írta: Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.
VIZIKANDÚR írta: Most mentem..egyet megint a Kongoval...dühöngök..mert egyedül segítség nélkül a külső szektorban haladva kerítettem be az ellent és olyanok is vígan lödőztek kik a társaim előtt hajócskáztak nagy nyugiban...A többség előttük szinte csak statisztált...cirkálók,rombolók,-és csatahajók...Vicc nem?...
tibi144 írta:
Krisztian írta: Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.
Silent hunter?Jo játék volt..,off
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.