Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2231 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most mentem..egyet megint a Kongoval...dühöngök..mert egyedül segítség nélkül a külső szektorban haladva kerítettem be az ellent és olyanok is vígan lödőztek kik a társaim előtt hajócskáztak nagy nyugiban...A többség előttük szinte csak statisztált...cirkálók,rombolók,-és csatahajók...Vicc nem?... :sick:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2235 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ismét a "Nagy Csapat"
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja #2237 Írta: tibi144
tibi144 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.

Silent hunter?Jo játék volt..,off

Több
9 éve 4 hónapja #2239 Írta: HunZsolt
HunZsolt válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az összes csata vereség amit random battle-ba megyek :side:

Több
9 éve 4 hónapja #2250 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: Most mentem..egyet megint a Kongoval...dühöngök..mert egyedül segítség nélkül a külső szektorban haladva kerítettem be az ellent és olyanok is vígan lödőztek kik a társaim előtt hajócskáztak nagy nyugiban...A többség előttük szinte csak statisztált...cirkálók,rombolók,-és csatahajók...Vicc nem?... :sick:

H úgy látom, hogy egyedül mennék az egyik oldalra, akkor fogom magam és beállok a lemmingek közé. Még mindig életképesebb ez, mint egyedül meghalni :side: (volt, hogy mentem egyik oldalra 3-4 társsal, aztán egyedül maradtam, nem maradt sok hp-m s tenger fenekén.

Több
9 éve 4 hónapja #2252 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

tibi144 írta:

Krisztian írta: Elég sokat játszottam silent hunter 3-al (rengeteg), ez zavar engem is eléggé. Itt mind1 milyen szögben talál a torpedó, robban. Remélem ezt orvosolják, +-15 fok a 90 foktól max, amikor még indít a gyújtó töltet. Vagy alá lövöd, és gyújt a mágneses, ergo kettétörik a hajó, de ugye ezek itt nem nagyon vannak. Tudom, ez árkád, de így azért vicces az egész. Amúgy páran sírnak, hogy hamar élesedik a torpedó, az konkrétan 300 m volt a 2. vh-ban. Alig 1 hajóhossz, picit még szerintem itt alul is van modellezve.Ez van.

Silent hunter?Jo játék volt..,off

Van akinek még mindig ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.