Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2281 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valamelyik nap az alig pár csatát látott Cleveland cirkálómmal benn találtuk magunkat egy tier VIII csatában. Alig voltunk a két oldalon talán négyen Tier VI szinten, a többiek mind jóval fejlettebb hajókkal voltak. Beta-ban több mint 500 csata, itt meg még vagy 250 csata, szóval már nagyjából eligazodom, mi merre. Ebben a csatában azt sem tudtam, hová bújjak. Próbáltam védeni a hordozónkat, de ő szépen megköszönte, és írta, hogy majd ő magának megoldja (meg is oldotta). Gondoltam kísérem a csatahajókat és adom a légvédelmet. Erre kilóméterekkel az én hatótávomon kívülről az ellenség T8 csatahajója elkezdett szépen leamortizálni. Hiába manővereztem, minden lövés talált, pedig a csatahajóinkat még be sem értem. A maradék pár száz HP-l elmentem foglalni egy másik kis hajóval. A nagyok meg osztották egymást ezerrel. Ami meglepett, volt taktika. Gyakorlatilag rajtam kívül mindenki tette a dolgát, csak én kóvályogtam össze-vissza. Fura érzés volt.

Magas szinten (még) tudnak játszani, mert a kezdők még T4-5-6 körül szenvednek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2284 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dzsinn írta: Próbáld ki,hogy vedd le le az Aslaint hátha segít az fps-nél. Nekem most alap és semmi gondom nincs

Mily szerencse, hogy nincs Aslain modpackom, fent :whistle:

Ebéd után visszamentem csónakázni, Wyoming és Furutaka győzelem egyből O.o (furun free-vel testet is lecseréltem, nem lett marhával jobb a légvédelem így adatok alapján)

Játékosk részhez: a wot is így kezdte, ahogy most a wows áll? (wotos OBT-re gondolok)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 4 hónapja #2304 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma is érdemes játszanom. Legalább más pontokat szerez rajtam meg a csapaton.

Több
9 éve 4 hónapja #2313 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Ma is érdemes játszanom. Legalább más pontokat szerez rajtam meg a csapaton.

Látom neked is " jól " megy ma a hordozóval...

Több
9 éve 4 hónapja #2329 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak szerintem op-k a hordozók?
Mindegy, hogy japán, vagy amerikai.
Ha rámjön egy torpedós szakasz, akkor vége, kuka, kampó, gatya.
Nem tudok mit tenni, egy 30m-re felspotolt torpedóval, már ha fordulok is belefordulok legalább 1-be, de inkább 2-3-ba.
Ezek tényleg durvábbak mint a wotban az arty-k.
Eddig nem volt vele bajom, mert a kuma-val ha mentem, és jöttek a torpedók időben spotoltam őket, és könnyedén kikerültem, ám a furutaka-val nem így van!
És egy kérdés: Az miért van, hogy, tegyük fel 1km-re van tőlem egy romboló, aki kilövi a torpedóit, de a torpedókat már a kilövés utáni másodpercben látom.
(1v1 szitu volt, csak én spotolhattam).
Vagy ez hogy működik?

Több
9 éve 4 hónapja #2332 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Dühöngő
minden jól olvassátok minden csata előtt íratnék egy IQ tesztet nem lenne agyhalott a vizeken, két hajót süllyesztettünk (persze én) már az elején ketten nekem jöttek,és engem szidtak bénáztak, az utánam levőnek fele annyi volt a TP mint nekem gondolhatjátok a töbi mit csinált, össze vissza tekeregtek azt se tudták mi a helyzet, lehet, hogy a kiscsoportokos csoport terápiáztak

Oldalmegjelenítési idő: 0.374 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.