Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2197 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dzsinn írta: Ami bosszant az az ,hogy megyek a sziget mellet, jönnek a torpedó bombázok ledobják a torpedót és azok a sziget oldalából indulnak el!!!! Hogy az istenbe térjek ki mikor 2 métere vagyok a partól??

Egyszer én is így haltam meg, direkt bemegyek a sziget mellé, hogy legyen esélyem a másik oldalról elkerülni a torpedókat, de a sziget és köztem lévő méterre indította, természetesen rögtön aktiválódtak s meghaltam...
(ez is vicces, van hogy a ledobás után az első másodpercekben nyugodtan átmehet alattad a torpedó, mert nem aktiválódott még)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2199 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ehh ezek valami szuper torpedók,biztos akkor aktiválódnak amikor gurulnak lefelé a partoldalon :blink:

Több
9 éve 4 hónapja #2201 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Wazze írta: omahával oldalba vertem egy pohenix-et vagy mi a rák az.. mind1 a lényeg hogy, lángolt, nagyon kicsi volt a hp-je, nekem meg még zöld volt böven.. ütközésnél meghaltunk mind 2 en :pinch: nem tudom miért?? lehet bekaptam néhány baráti torpedot.

Az ok egyszerű és logikus. Ez nem WOT, itt vízen vagy. Ha ütközöl egy ellenséges hajóval, akkor Te is léket kapsz és azonnal elsüllyedsz, függetlenül attól, hogy mennyi hp-d van.
Tehát itt nem érdemes rammolni, ahogy a wot-ban hívják. ( Megjegyzem ott is egy jó nagy baromság, mert ha 2 tank 40-50-el ütközik, akkor azokból kiskanállal szedik ki a személyzetet. )

Ütközni 1 esetben érdemes. Ha nagyon kevés HP-d van, közelharcot vívsz és úgy látod el fog süllyeszteni. Akkor érdemes esetleg belemenni, hogy süllyedjen el ő is, ezzel segítesz a társaknak is.

Több
9 éve 4 hónapja #2207 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilt akkor hasznos a rammolás, ha csatahajóval nekimész egy rombolónak, aki valamiért feléd jön, vagy hagyja, hogy neki menj.

Eddig remek nap:

Első Kongo csatába vittem pár zászlót, mert tegnap rögtön gyözelemmel kezdtem, nem érte meg :S
A kép óta mentemegy győzelmet Kongoval
kepfeltoltes.hu/150719/shot-15.07.19_10....kepfeltoltes.hu_.jpg
Án ezt a Hospotot utálom: eddig csak +2-es tierű csatában voltam, ami nem is lenne baromi nagy gond, de itt szinte rögtön leesik az fps-em 2-re, majd vissza 26-ra, majd 4-re és így tovább (fps drops pontosabban).

Furu meg:
2 meccset mentem vele, 5 leadott sebzés mindkettőben, fps drops és torpedók közben. Nem fordul gyorsan és fps leesés közben meg élvezett.
Egyik Kongo meccsen egyhuzamban kaptam 2 torpedó sorozatot, már vártam a harmadikat is, de nem volt gépe a hordozónak. Az meg jó, hogy néha csak hang van, hogy jön, de kép nincs.

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2215 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
Értem. ömmm.. nem panaszkodok már ide minden sza*rér, de ez az azér durva volt
2 sziget mellet szeretem volna elhaladni, de megkellet álnom mer egy állatnak mindenféle képen át kellet menije elötem a 2sziget közöt, persze engem közbe romá löttek, az álat meg berohan egy csomo piros közé és félperc után félbe is törték.
Nem tudom mre gondolt, hogy majd 1edül lenyom 3-4hajot....

Több
9 éve 4 hónapja #2230 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Wazze..nagyon klaffa az ilyen társat kifogni!..egy élmény lehetett... :S
Sajna itt is kezd "feltöltödni" az ilyen volumenű játékosokkal a hajós verzió... :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.459 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.