Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2509 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elég sokszor elgondolkoztam már azon, hogy a hülyéket miért engedik be a játékba. De rájöttem, hogy nem csak beengedik, de a WG még támogatja is őket.
Ugyanis nekik hozták létre azt a fehér kört, ahová suttyomban oda lopakodva beállhatnak és elfoglalhatják akkor, amikor még van 4-5 ellenséges hajó, amiből még szép mennyiségű XP-t és kreditet lehetne szerezni, ráadásul még idő is van bőven. Megérteném, ha rá lenne kényszerítve már a banda, hogy foglaljon.
Az ilyenek ha félnek harcolni, mert jaj kilövik a hajójukat, akkor miért nem mennek inkább terisezni, vagy farmeramázni? Ma már a sokadik jól induló csatát rontotta el így 1-1 gyáva idióta.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2515 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Dühöngő
mikor jót megyek se nyerünk siralmas

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2523 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
Independence-re a F3F vadász gépet utoljára kell kifejleszteni, nagyon gyorsan kifogy a löszer és szinte mindig alulmaradnak a légiharcok során :huh: nagyon öm... gagyik
de anyira, hogy nagyon.. és ronda is, lilás farka van

Több
9 éve 4 hónapja #2524 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kifogy a vadászokból a lőszer? Akkor ezért mennek sokszor vissza a cv-kre? Csak néztem videókban, hogy miért mennek vissza.

Több
9 éve 4 hónapja #2525 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Kifogy a vadászokból a lőszer? Akkor ezért mennek sokszor vissza a cv-kre? Csak néztem videókban, hogy miért mennek vissza.

Igen. van neki kis lőszertár kijelzője is. sajnos ezekből kifogy, nem úgy, mint a rombolókból a torpedó spam.

Több
9 éve 4 hónapja #2537 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ahogy szegény Furu-m kinéz a legtöbb csata után :D

Ha a torpedók nem végtelen mennyiségben lenne, a legtöbb rombolós az első percben ellőnék az összeset és lennének utána, mint hal a vízben :D Battlestation Midway miatt nem tudtam, hogy van-e lőszer a gépeken (ott nincs, és pár dologban hasonlít a wowd-ra)

Oldalmegjelenítési idő: 0.547 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.