Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2546 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt hiszem kár volt este belépnem a játékba. Élvezetet nem, csak bosszúságot okozott.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Trucker39 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2558 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Délelőtt öt meccs, öt győzelem, este hat meccs, hat vereség...

Az Úr adta, az Úr elvette. Áldassák az Ő szent neve mindörökké!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2572 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddig a nap: 1 Kongo győzelem (örömködő), 1 Furu győzelem, 1 Isokaze győzelem, 1 Wyoiming bukta, 1 Iso bukta, 1 Wyo bukta.

Furu:
Szeretem, mikor 3-10 fps-sel kell harcolnom, legalább túléltem.
kepfeltoltes.hu/150724/shot-15.07.24_10....kepfeltoltes.hu_.jpg
Mikor cleveland megjelent robbanóról AP-re váltottam, 1 cidatella, 2k-n ott marad és egy másik hajó szerzi a medált (első kill), aztán Aoba megjelent, 2 cidatella, pár találat, majd valaki más megöli, én ott maradtam 7k hp-n és ennyi volt a mecvcs, több sebzésre nem értem oda.

Isokaze:
Megtorpedóztam a Wickest, semmi, madj a Betat, semmi, majd a CV-t, 1 találat, komoly?! Majd csak 1 szem torpedóval leszedi az egész hp-mat? Hogy? Más torpedó találatkor simán életben maradok?
Másik Iso:

kepfeltoltes.hu/150724/shot-15.07.24_11....kepfeltoltes.hu_.jpg
Megyek előre, majd elkezdenék torpedózni, de látom, hogy aphoenix is torpedóz, mögöttem, a tőle kb 10km-re levőkre! Elindíttom a sajátjaimat, nem figeyltem ekkor az amcsira, mert gondoltam nem túl gyorsak azok a torpedók. 2 eltalált -.- Semmi válasz, vagy valami. Majd 3 sajátom talált. Meccs után megnéztem annak az idiótának a range-ét, 5.5km. Mi a francnak torpedóz 10km-re, ha a féltávra mennek el a torpedói?! És bukta....

Wyoi bukták

2. meccs: +2-es tier, van 3 bb-nk (velem együtt), Kongo elindult jobbra, mindenki más balra, írom neki, hogy jöjjön vissza, megvártam. Majd Fuso és Kongo után középre megyek, ekkor már 1-6 volt, szóval erősen bukta, így mindegy volt. Egyik társ írta, hogy mit csinálnak a bb-ink. Én +2-es tierben sok mindent nem tudok csinálni, a csapat összeállításon is látszik, hogy semmit se értem volna itt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #2573 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az ilyen hosszú bejegyzést szerintem tedd Spoiler közé.

Több
9 éve 3 hónapja #2574 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyan mondom az értelem legcsekélyebb szikrája is hiányzik a tisztelt játékos társak 80% ánál.Nagy kínkeservesen lehozuk a mecset a rombolókkal,a végjátékra marad két csatahajó 1 full életen egy kb 3/4 élettel a foglaló körtöl úgy 100 méternyire az ellen egy félholt romboló 1 lövés kb.Bemennek foglalni felébe jár a foglalás és az egyik úgy dönt ő elmegy rombolóra vadászni mindez akkor mikor már csak fél perc van a játékból.Ahogy kiment a kőrböl megjelent a romboló ágyúval odaküldött a foglalónak vissza lőtte a foglalást,persze lejárt az idő.Ha szép csatában kikapunk nem zavar,de az ilyen idiótáknak a fejébe húznám a monitort nem számít menyi az ára.
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #2575 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert véglények,"Megy,hajó,lő,bumm" Ennyit tudnak. Ész, értelem teljes hiánya. Tényleg már csak a "siemkások" hiányoznak.
Reggel sirva könyörögtem,saját csapattársamnak,hogy fejezze már be a hátam mögül való torpedozást,mert unom már a tekergözést. Közölte hogy noob vagyok... Majd azzal a lendülettel belefordult az én kilött torpedóimba.... Bravo ügyes gyerek vagy. :evil:
Agyatlanok.

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.