Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #2578 Írta: Kageoni
Kageoni válaszolt a következő témában: Dühöngő
Erről eszembe jutott 2 eset.
Egyik: Épp hogy elindul a csata látom hogy mögöttem elmegy 2 torpedó. Csodálkoztam ki ez a barom, de nem írtam semmit. Megint megtörténik, az egyik csapattárs mondja neki hogy jólenne ha befejezné. A válasz annyi volt, hogy ő arra lövi a torpedóit amerre akarja, akinek nem tetszik kerülje ki. Mégegyszer leírom ez csata elején volt, még nem láttam az ellenséget sem. Talán nem véletlen hogy ez a "játékos" alapból rózsaszín volt.

A másik mikor megyek rombolóval, látom jön egy másik. Lelassítok megvárom amíg elmegy, kilövöm a torpedókat.
Következő kép amit látok,hogy ugyanez a romboló ami elment a másik irányba, hirtelen megfordul és belemegy a torpedóimba.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2580 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Az ilyen hosszú bejegyzést szerintem tedd Spoiler közé.

Roger

Siemka-val már találkoztam, nem egyszer... :silly:
Lassan a torpedók használatát IQ-hoz kéne kötni, eddig nekem csak egyszer sikerült coopba eltalálni egy csapattársat, mert nem vettem észre (sziget mögött volt), azóta talán egyszer volt, hogy arra fele ment a romboló (ma a szinte 0-ás körömbe).

Több
9 éve 3 hónapja #2583 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon kell vigyázni. Omaha-val, Murmansk-l, többnyire valamelyik oldalon, elől megyek. Simán elnyomja mögülem még a romboló is a torpedó készletet. Írom nekik, óvatosabban. Egyből jön a válasz, ne hajózzak bele a torpedójába. Mikor jelzem neki, hogy az általa becélzott csatahajó túl messze van az 5 km-s torpedó távolságához (USA a lelkem), rögtön elindul a noob-ozás, meg menjek vissza WoT-ba mert ő jobban tudja, mit és hogyan.
Az ilyeneknek csak gratulálni tudok.

Több
9 éve 3 hónapja #2586 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kageoni írta: A másik mikor megyek rombolóval, látom jön egy másik. Lelassítok megvárom amíg elmegy, kilövöm a torpedókat.
Következő kép amit látok,hogy ugyanez a romboló ami elment a másik irányba, hirtelen megfordul és belemegy a torpedóimba.

Figyelni kell a többi rombolóra, a többiek is bujkálnak és próbálnak meglepetésből támadni, az amerikai rombolókal más módszer nincs is. Simán lehet, hogy ő eltervezte előre a manővert és hátulról nem számított torpedókra.

A tipikus rossz romboló kapitány, akitől rendszeresen eldurran az agyam, aki valahol a hátsó sorokban marad és onnan indít torpedókat. Gondolom lát egy rést a baráti hajók között és azt gondolja ez elég. Ez óriási tévedés, amint eldördülnek a lövések MINDEN hajó manőverezni kezd. A torpedó meg nem válogat.
Soha ne indítson senki torpedót úgy hogy nem az első sorban van, ez főként a csata első felére vonatkozik.

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2605 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
independence hordozó, azokal a repülö combokal amiket vihetsz magadal, tr6-ba sokszor igen kevés, A Bouge-nél még jó volt ez, mert nem volt enyi durva AA hajó. És én nem akarok 3-4 hajot kinyirni vele, csak viszonylag eredményesen támogatni a töbieket... ömmm... Szerintem ez így, se a USA-nak, sem Japának nem jó igy... Mer a japán hordozok sokal több!! hajó támadó rajt tudnak felküldeni.. Vadászuk meg aligvan, nekünk meg nincs elég hajó támadó rajunk. KB semink nincs.. vagy viszek magammal 2 vadász rajt, megy 1 bombázó rajt, vagy 2 bombázó rajt, meg 1 torpedó rajt pfff.... ahhhh mind1-is
UGY! lene szerintem jó! ha ha tr 6-os hordozok, Jppán+USA ugyan ojan repűlö combokal rendelkezne.. és akor az lene a lények, hogy éppen kinél mi van. mondok 1 példát:
tr5 USA+Japán hordiknak lenne A+B gép combo--->tr6--ba meg USA+Japán A+B+C gép combo. vagy mit tudom én... iszok még egy sört, mer igy is lehet jól lehet játszani néha csak... sokszor cumi van :P

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2607 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
És van egy Japán hordozó aki 3db torpedó, és 3db bombázó ratjt küld fell! most nem tudom melyik az... És én 1szerüen nem tudok megfelelő légi fedezetett nyujtani nektek!
az independence-röl, mert az F3F vadászokbol túl hamar kifogy a löszer.. és egy F3F raj nem tud lelöni egy torpedó vettö rajt, ahoz kell.. két F3F raj... pffff..
ezért én nem is használom az F3F-eket.. csak a F4B-éket! ammi érdekes modon a WOWP-ba
P12-esnek hivnak na mind1... és a versenyt se dudom fellveni, a legtöbb esetben, 2db bombázó rajal meg 1 torpedó vető rajal... hála Istenek az independence-nek rös légvédelme van.. mer azért a japán hordozosok elöszeretettel szertnek a csata elején kiszedni a hordozókat.. ügye van is mivel.. :lol: :lol: :silly: :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.