Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11373 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fuso 2, meccs: 95k sebzés és egy double kill medál, mert kilőttem egy 3k-s pepsit, utána rögtön megsalvoztam egy dd-t (1 löveg hamarabb töltött, amivel kilőttem a ca-t). Csak hát, utána szembe fuso, oldalt mexico, mindegy, hogy melyikre nzek előre, mert a másik oldalba lő. Mexico meg is tette. És a csapat elbukta a nyerésre álló meccset. Utána 60k-s kört nyert.

Mexico meg... megyek egyik oldalt, majd azt nézem ,hogy mindenki engem lő, utána láttam ,hogy van rajtam kívül egy Fuso, kicsit flöttem, mindenki más a másik oldalt. Nice, stock fusotól kapom a HE-t, clevetől is, königtől is. Kongoutól meg AP-t. 60k-nál kilőttek, utána nyertünk. Legalább fronton keresztül lőttem egy citadellát a fusonak :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11382 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen az, amikor seggfej lúzerekkel teli csapatot kap az ember. :(

Ilyenkor hiába minden. :(
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11383 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azé az a 300 tüz gyujtás nem két perces dolog :(

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11385 Írta: G4RWIN
G4RWIN válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos, ez elég sok alkalommal van így :) ahogy tapasztalom!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja G4RWIN által.

Több
8 éve 10 hónapja #11386 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Máskor van egy csomó játékos, de perceket kell várni, míg összeállít egy csapatot, most meg ilyet rak össze az MM....

Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul, de hiába szlalomoztam, fordulóztam a csatahajók salvo-ként legalább 1-1 találatot bevittek 8-10 km-es távról... A Farragut-ra amúgy is rájár a rúd, kb. 10 meccset mentem vele, mióta megvan, de eddig csak 1 nyertesem volt vele... Bárhogy is teljesítek vele, bukta az egész.
Mellékletek:

• Martaloc801124
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11387 Írta: Martaloc801124
Martaloc801124 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Martaloc801124 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.