KimiFan írta: Komolyan mondom hihetetlen mekkora seggfejek játszanak.
New York-al elbújik a lehető legtávolabb minden csatától, úgy kerüli az ellenfeleket, mint a pestist.
...
Szia!
Én tegnap jártam, így FUSO-val.
Egy KONGO-val nyomultunk a North map bal felén, északról délnek. Az "A" ponthoz igyekeztünk. Az egyik rombolónk befoglalta, de ott maradt a sziget takarásában.
Jött egy Cleveland, Furutaka, meg két romboló az ellentől, meghiúsítani a tervünket.
A mi rombolónk semmi mást nem csinált, mint a hegy mögött ácsorgott, és "tartotta" a foglalást.
Tőle pár száz méterre a hegy másik oldalán a két cirkáló és az egyik rombi meg folyamatosan engem lőtt persze HE-vel. Mikor kattintok a kis gyökérnek, hogy mozduljon és csináljon valamit, nem történik semmi. Mellélövök, semmi! Illetve annyi, hogy továbbra is egyhelyben állt, de elengedett egy füstöt, hogy a sziget mögött állva még kevésbé legyen feltűnő.
A végén nem bírtam tovább. Megkínáltam egy SALVO-val, de iszonyat mákja volt, egy sem, talált. Na erre, a foglalási körben ácsorgó Clevelandnek, aki tőle alig 200-300 méterre volt, nekiugrott. Elengedett egy torpedó salvot, és szinte azonnal meg is halt. Ja, de mondanom sem kell, hogy max 1 torpi ha talált.
Közben az ellenfél rombija a semmiből folyamatosan engem lőtt. Egyfolytában kértem a segítséget és a tűztámogatást, de a KONGO is, és a még az azon a környéken ólálkodó két cirkálónk is, inkább menekülőre fogta.
Persze! Mennyire félelmetes egy kis romboló meg egy 10% hp-s Cleve…
És tényleg az ember ne kapjon agybajt az ilyen gyökerektől…
Mondanom sem kell, hogy iszonyat kiakadtam!