Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11219 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyan mondom hihetetlen mekkora seggfejek játszanak.

New York-al elbújik a lehető legtávolabb minden csatától, úgy kerüli az ellenfeleket, mint a pestist.

És az ember ne legyen ideges, és higgadtan kommunikáljon?

Elküldtem a vérbe nyomdafestéket nem tűrő stílusban, úgy felbaszta az agyamat, erre ugat, hogy reportol.

A másik meg az anyahajóval aki semmit nem csinált, csak hajókázott, elkezd nekem beszólni.

Ja, Furutakával elsüllyesztettem 3 hajót, lelőttem 3 repülőt, és nem mellesleg a csapatunk legeredményesebb tagja voltam.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11233 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Komolyan mondom hihetetlen mekkora seggfejek játszanak.

New York-al elbújik a lehető legtávolabb minden csatától, úgy kerüli az ellenfeleket, mint a pestist.
...

Szia!

Én tegnap jártam, így FUSO-val.
Egy KONGO-val nyomultunk a North map bal felén, északról délnek. Az "A" ponthoz igyekeztünk. Az egyik rombolónk befoglalta, de ott maradt a sziget takarásában. :dry:
Jött egy Cleveland, Furutaka, meg két romboló az ellentől, meghiúsítani a tervünket.
A mi rombolónk semmi mást nem csinált, mint a hegy mögött ácsorgott, és "tartotta" a foglalást. :blink:

Tőle pár száz méterre a hegy másik oldalán a két cirkáló és az egyik rombi meg folyamatosan engem lőtt persze HE-vel. Mikor kattintok a kis gyökérnek, hogy mozduljon és csináljon valamit, nem történik semmi. Mellélövök, semmi! Illetve annyi, hogy továbbra is egyhelyben állt, de elengedett egy füstöt, hogy a sziget mögött állva még kevésbé legyen feltűnő. :blink: :woohoo:
A végén nem bírtam tovább. Megkínáltam egy SALVO-val, de iszonyat mákja volt, egy sem, talált. Na erre, a foglalási körben ácsorgó Clevelandnek, aki tőle alig 200-300 méterre volt, nekiugrott. Elengedett egy torpedó salvot, és szinte azonnal meg is halt. Ja, de mondanom sem kell, hogy max 1 torpi ha talált. :sick: :angry:

Közben az ellenfél rombija a semmiből folyamatosan engem lőtt. Egyfolytában kértem a segítséget és a tűztámogatást, de a KONGO is, és a még az azon a környéken ólálkodó két cirkálónk is, inkább menekülőre fogta.
Persze! Mennyire félelmetes egy kis romboló meg egy 10% hp-s Cleve… :angry: :(

És tényleg az ember ne kapjon agybajt az ilyen gyökerektől…
Mondanom sem kell, hogy iszonyat kiakadtam!

Több
8 éve 10 hónapja #11237 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem elég a sok seggfej idióta a játékban (nem lehet nyerni sem normál, sem pedig rangsorolt csatákban, annyi a gyökér f...sz), ráadásul a WG is "besegít".

Ahogy elkezdtem az 1 000 000-ás sebzésű részt a küldiben, randomban elég látványosan visszaesett a találati arányom és a sebzés. Így kicsit nehézkes lesz összeszedni....
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11264 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt hiszem a WG-nél elmentek otthonról! :sick: :huh: :blink:
Vagy soha sem voltak otthon, vagy még nem jöttek haza... :woohoo:

Jó így küzdeni a győzelemért! Olyan felemelő és biztató...

Ilyenkor olyan, de olyan szívesen feldugnék egy 60-80-as csiszolóvászonnal betekert karcsúbb asztallábat valamelyik fejlesztő se...be, majd mozgatnám kicsit csak, hogy érezze a kedvességet és a szeretetet... :evil:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
8 éve 10 hónapja #11265 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokáig csak japán rombolókkal játszottam,aztán elkezdtem az amcsit.Kicsit meguntam,hogy rankedben állandóan szarrálőttek...nicolasnál járok..összefutottam egy Minekazéval...úgy face to face... na véged van rizsevő..gondoltam magamban..5 ágyú tüzel,sebzek 2-3k között..visszalő sebez közel ennyit,kigyújt,meg az összes modult ellövi,de még a kávéfőzőt,meg a kenyérpirítót is...hogy lesz így vacsora....szóval mindegy milyen rombolóban ülök,annak annyi... :angry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11276 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szeretem, amikor lesebzem a célpontot, mások helyett bekapom a lövéseket és az utolsó pillanatban, mielőtt az utolsó lövedékem odaérne, a mögöttem sunnyogó lelopja a trófeát. :angry: Ilyen estben ne legyen az ember feje lila? Nagy akaraterő kell hozzá, hogy ne küldjem az illetőt a tenger fenekére.

A wg-nél elmentek otthonról, vagy még be sem költöztek, mert ilyen elmebeteg küldetéseket kitalálni csak így tudnak. Öröm az űrömben, hogy legalább időt hagytak rá.

Elnézést, de ezt most muszáj volt valahova leírni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Acetil_coenzim_A által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.