Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11158 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feb 29 a határidő, az 1 milla sebzés haamr megvan, ha van pár 8,k-s köröd BB-vel :silly:

Én egyik nap írtam egy Omahanak, hogy lucky, mert a lövedékek a két oldala mellett csapódtak be, erre beírja ő, hogy nem, egy társa meg azt, hogy skill. Hát ja, RNG az skillnek számít :whistle: (nagatoval voltam)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11160 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az hogy van, hogy amikor csatahajóval megyek és cirkálóval találkozok szembe, megsoroz (persze elkezdek oldalra kifordulni hogy lenyugtassam), erre behúz egy sziget mögé (ahonnan nem láthat és én se látom), és onnan is még 2-3 sorozatot belém enged????

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11161 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyhogy lát.Tudja hogy átlövi a hegyet elég tudnia kb hol vagy.Ha ki is takar a sziget ha eltalált ujra láthato leszel neki néhány másodpercre ami elég arra hogy becélozza a következö lövést.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11166 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: ...
Ha ki is takar a sziget ha eltalált ujra láthato leszel neki néhány másodpercre ami elég arra hogy becélozza a következö lövést.

De jó is lenne, ha így lenne, de nem így van!

Nekem még soha nem villant fel senki, ha "vakon" eltaláltam, pedig volt már egy párszor. (Mondjuk én, főleg BB-vel játszom, lehet cirkálónál másként van, de nem hiszem.)
Az elejével egyet értek, elég, ha nagyjából tudja, hogy hova lőjön, így, mivel a csatahajó nem motorcsónak, nagy valószínűség szerint el is talál.
Illetve, ha a hajód észlelési távolságán belül van egy csapattársa (neked nem kell öt látni) akkor is infót kap, hogy hol vagy.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11169 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Utána kéne molyolni a láthatoságnál,de nekem nincs ehez affinitásom.Egyébként a rombolok is fel-fel villanak a ködben ha eltakákod öket.A másik csatahajo esetében mindig lehet hogy más is lát és ugy fenmaradsz a térképen.Gondolom a távolságtol is függ a dolog,ha el is találod olyan messze van hogy nem léthatod.Elvben tüzelhetsz léthatatlanol ha elég nagy a lötávod és a tüzelés ellenére se lát az akire löttél.Söt nagyob tierü rombolok képesek is rá.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11178 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Utána kéne molyolni a láthatoságnál,de nekem nincs ehez affinitásom.Egyébként a rombolok is fel-fel villanak a ködben ha eltakákod öket.A másik csatahajo esetében mindig lehet hogy más is lát és ugy fenmaradsz a térképen.Gondolom a távolságtol is függ a dolog,ha el is találod olyan messze van hogy nem léthatod.Elvben tüzelhetsz léthatatlanol ha elég nagy a lötávod és a tüzelés ellenére se lát az akire löttél.Söt nagyob tierü rombolok képesek is rá.

Ha rombolót találsz el ami az észlelhetőségi távon kívül van akkor csak a találati tűz villan fel.

Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.