Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11412 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt azért tisztázzuk, hogy az aimbottól nem lőnek pontosabban a lövegek. Nem azért lő valaki sok citadellát mert aimbotot használ. Aimbottal is ugyanúgy körbelősz bármilyen hajót találat nélkül ha ugy adja a játék. Az aimbot semmi mást nem csinál csak az előretartást mutatja meg, hogy mennyivel kell a hajó elé célozni. Ezt bárki meg tudja csinálni aimbot nelkül is ha rászánja az időt és utananéz pár dolognak, és megtanul célozni. Nem kell mindent erre fogni. Más cheat meg nincs a játékhoz jelenleg, ugyhogy meg kell tanulni célozni, a többi meg az RNG-n múlik. Ez van ezt kell szeretni ha ezzel a játékkal játszol. Felesleges összesküvéselméleteket gyártani és olyan dolgokat belelátni ezekbe a dolgokba amik nem is léteznek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Subito

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11414 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Itt a lényeg a mondandódban: "Ezt bárki meg tudja csinálni aimbot nelkül is ha rászánja az időt és utananéz pár dolognak, és megtanul célozni."
Csak pontosan ezzel van a probléma. Nagyon sok játékos nem szánja rá az időt, hogy megtanulja az előretartás szabályait. Sokkal egyszerűbb neki már kezdésből rábíznia a dolgot az Aimassistra. Épp ezzel van - többek között - nekem is bajom. Nem az a baj, ha olyan talál el, aki sok csata alatt megtanult lőni, hanem az a bajom, hogy, olyan talál el, aki ezt a ****t használja. Meg azzal van a bajom, hogy tud róla a WG, de nem tesz elleni semmit. Sokkal kevesebb, úgymond "mester lövész" lenne a játékban, ha ezt a csalási lehetőséget letiltanák.

Épp elég baj, hogy a torpedó vetésnek van előretartás mutatója. Szerintem oda sem kellene ilyen dolog. Láttam, láttunk másik játékot, ahol egyáltalán nincs szükség ilyen segítségre, mégis lehet hatékonyan torpedózni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja #11416 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem csatahajókkal VI-os tierig könnyű a cèlzás, afölött már akadnak problèmák. Cirkálóknál nagy távolságba már elèg nehèz (pl. Nürnberg közel 18 km-es lőtávjára már igencsak előre kell cèlozni...).
Meg ugye az sem mindegy hogy az ellenfèl milyen sebessèggel halad. Èn a farvizet szoktam nèzni, elèg jó támpontot ad.
A fő problèmát nem a cèlzásnál látom, hanem az idióta killvadász, csapatot leszaró játèkosokban.

Több
9 éve 3 hónapja #11418 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most erre mit mondjak én vagyok az idióta béna fasz nem a tündéri okos,ügyes taktikai érzékkel rendelkező célozni tudó csapattársak.
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11421 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Azt azért tisztázzuk, hogy az aimbottól nem lőnek pontosabban a lövegek. Nem azért lő valaki sok citadellát mert aimbotot használ. Aimbottal is ugyanúgy körbelősz bármilyen hajót találat nélkül ha ugy adja a játék. Az aimbot semmi mást nem csinál csak az előretartást mutatja meg, hogy mennyivel kell a hajó elé célozni. Ezt bárki meg tudja csinálni aimbot nelkül is ha rászánja az időt és utananéz pár dolognak, és megtanul célozni. Nem kell mindent erre fogni. Más cheat meg nincs a játékhoz jelenleg, ugyhogy meg kell tanulni célozni, a többi meg az RNG-n múlik. Ez van ezt kell szeretni ha ezzel a játékkal játszol. Felesleges összesküvéselméleteket gyártani és olyan dolgokat belelátni ezekbe a dolgokba amik nem is léteznek.

Már ne haragudj de elmondok egy példát, amit a chaten nagy kurva anyázások után be is ismert a b... f... csaló állat! ;)

Haladok a Nürnberggel 3/4 fordulaton párhuzamosan a Warspite-al, kb 17km-re tőle. Nézem a célzó optikán keresztül a parasztot. Torkolat tűzet látom, kb 45 fokos bal kanyar, full fordulat, majd megint egy kb 45 fokos bal kanyar, és közben nézem a célzó optikán a Warspite-ot! Szépen kihúzódtam 18,5 km-ra tőle mire kaptam egy giga citadellát úgy hogy látom a lövedék csokrot jönni utánam! Na erre varrjál gombot! ;)
Majd ugyan ezt meg tette velem még 1x, és azzal süllyedtem is + még 4 hajhót vert így telibe. Majd a chaten többünk "bunkózása" kiakaszthatta mert megeredt a nyelve a kis mocsoknak. Az anyját is telibe verhetné az ilyen a WG-vel együtt!;)

Szóval naaaaa.....

Már már kezdett olyan BSGO-s hangulata lenni a dolognak.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Gizmo által.

Több
9 éve 3 hónapja #11423 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma kizárólag csak buzi lúzerek játszanak ranked-ben?

10 csatából 10 bukta, a legutóbb nálam volt az egyetlen kill, nevetséges, a rombolók semmit nem csinálnak, a cirkálók és a csatahajók sem, csak korzóznak, és kilövetik magukat a barmok. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.487 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.