Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11426 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszem, hogy bármilyen módon lehetne befolyásolni a lövedék útját, olyan tuti nincsen, hogy mint egy mágnes követi a hajódat, vagy hogy kanyarodjon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11430 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Nem hiszem, hogy bármilyen módon lehetne befolyásolni a lövedék útját, olyan tuti nincsen, hogy mint egy mágnes követi a hajódat, vagy hogy kanyarodjon.

Passz, de ha azt vesszük ha összedobnak egy Mindent látó szemet a minimapra megspékelve ki merre néz és mennyi van a töltésidőből plusz az aim assist hát véleményem szerint az elég szép előny. És mivel ez lehetséges hiszen ezt hívják warpacknak a wotban nem akarok károgni de előbb utóbb meg fog jelenni.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11431 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Nem hiszem, hogy bármilyen módon lehetne befolyásolni a lövedék útját, olyan tuti nincsen, hogy mint egy mágnes követi a hajódat, vagy hogy kanyarodjon.

Ugyanúgy mint a wotban, itt sincsenek lemodellezve a lövedékek, azok csak egyszerű pontok amiknek a kilövés pillanatában a szórás fügvényében az RNG határozza meg a röppályáját. Mivel ez az egész a szerver oldalon számitódik igy azt csak akkor lehet befolyásolni ha feltörik hozzá a WG szerverét. Ugyanúgy ahogy a wot ugy ez is szerveroldali játék, tehát minden ilyen számitást (röppálya, átütés, sebzés) a szerver végez ezért azt nem lehet modokkal befolyásolni.Pl az aimbot sem változtat semmin csak a hajó irányának sebességének és távolságának figyelembevételével rajzol egy vonalat a hajók elé. Ettől nem lesznek pontosabbak a lövegek. De nekem mindegy mindenki ugy magyarázza a dolgokat ahogy neki tetszik. Vannak akiknek egyszerűbb mindenhol csalást és összeesküvést látni mint megérteni, hogyan is működnek ezek a dolgok. (akinek nem inge nem veszi magára)

Részemről téma lezárva.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 10 hónapja #11434 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Srácok/Lányok!

Álljunk meg egy pillanatra! Ez mind szép és jó! Aim-Botról láttunk videókat a YT-on is, tehát azt mindenki tudja, hogy létezik.
Viszont a "Nyomkövető", "Kanyarodó" lövedékről, még csak "láttam olyat, aki látott olyat..." mesék keringenek.

Én elhiszem, hogy néha, nagyon furcsa, és látszólag valószerűtlen szituációkban bekapott lövések feldühítik az embert. De ne feledjük, hogy pl. a célzónézeten keresztül, nagyon nehéz pontosan megítélni, hogy mi, és hogyan is történik pontosan a hajónkkal és annak környezetében. Pont azért mert egy beszűkült látásmódot ad, amiben a viszonyítási pontok drasztikusan csökkent száma miatt, nem reális az érzékelés.
És erre még rátesz egy lapáttal, (vagy akár kettővel...) a felfokozott izgalmi állapot is, amit a játék, és az egész szituáció okoz.

Tehát! Nagyon egyszerű beállítani, hogy a játék rögzítse a visszajátszásokat. Szóval tessék bekapcsolni, és legközelebb, amikor ilyen dologgal találkoztok, akkor több szem többet lát alapon, fel lehet ide tölteni, és (de a meccs végén, akár ti magatok is, lenyugodva) ki lehet értékelni, hogy mi történt valójában. Gondolom nem csak én vagyok rá kíváncsi...
Amennyiben létezik, egy/több ilyen visszajátszásnál nem is kell jobb bizonyíték, mehet a WG-nek. Ha más nem is történik, legalább aki használja, pihizni küldik egy rövid időre. (Talán...)

Addig viszont, ez a vállról indítható, lézerirányítású, atomvető gumicsizma, csak mese marad.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11439 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vajon miért nem tudtam érvényesülni a Hacuval az ellen Hacuja meg dobogos lett ...... Bementem foglalni kértem a játék elején még támogatást persze semmi. Kénytelen voltam feladni a foglalást és menekülni ... Az ellen hacujával szemben foglaltam _ volna, de ő kapott támogatást én nem... Az ellenek volt 4 db. 9 tier top tieres hajója (3 szakaszban) nálunk csak 2 db nem szakaszban ... Lényeg a lények simán hagyták, hogy az elején könnyedén befoglalják a 3 bázisból 3-t Az MM is bekaphatja, hogy válogatott retardáltakat pakol be a csapatba és hajóval is teljes túlerőben voltak... Már az elején el volt döntve a csata ... :evil:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11440 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jézusom! :)

Itt néhányan részesedést kapnak a mod gyártóktól? :woohoo:

Egy full szerver oldali működésű játékban is megoldották a userek a csalást nem is akármilyen hatásfokkal! :unsure:
Amikor meg tenni akartak ellene megcsukták a szervert egy jó időre...., hogy miért? ez jó kérdés! A csaló faszkalap vérpistikéket kell kérdezni akoik MOD-ok nélkül nem tudnak létezni! ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.