Acetil_coenzim_A írta: vcsaba1968-nak is igaza van. Nem rég vettem meg az első rombolómat. Gondoltam, ha már adtak egy orosz kapitányt, akkor miért ne próbáljam ki. ...
Üdv!
Én szinte csak BB-vel játszom, és fájó szívvel de igazat kell adjak neked abban, hogy ki kell próbálni a másik felet is, mert anélkül könnyűnek tűnhet az, ami valójában nem is az.
Engem személy szerint nem vonz a rombolós játék. Úgy érzem nem vagyok elég jó hozzá!
Minden nagyon gyorsan történik. Megítélésem szerint nagyon jól kell ismerni a hajót ahhoz, hogy jó eredményt tudjunk elérni, mint mondjuk a többi osztállyal. (De hangsúlyozom, nincs kellő tapasztalatom DD-vel!)
Viszont azt is megértem, hogy a legtöbb csatahajós, miért hőbörög a DD-kkel szemben. Eddig sem volt egyszerű élete a csatahajóknak, lévén rendesen megizzadt egy jó játékos is, mire kimanőverezte a közel lopódzott DD torpedóit. (Már ha ki tudta kerülni, mert a hajó képes volt rá. Ugyanakkor most, a legtöbb esetben annyira közelről vehető csak észre a szivar, hogy az amúgy is lomha kormánylapát mire elfordul, (Nem a hajóról beszélek, csak a kormánylapátról!!!) a torpedó(k) betalál(nak). Ergo, így még azt a kevés esélyt is tovább csökkentették.
Ezenkívül sok rombolónak nagyobb a lő távja mint a felderíthetőségi távolsága, így anélkül tudja lőni a csatahajót, hogy az egyáltalán meglátná öt. És persze HE-t használ, hogy még fel is gyulladjon a BB. Ezzel az a baj, hogy anélkül sebez, hogy a másiknak bármit is kellene tenni érte. Vagyis, küzdelem nélkül veszít a csatahajó HP-t.
Az egészben az a rossz, hogy olyan ellenfél ellen kell harcolni, akit nem látsz.
És alapjában véve ez az, ami az embereknek dühítő!!!
U.i.: Tetszett az a stílus és a hangnem, ahogy elmondtad a véleményed!

Köszönöm, hogy higgadtan tetted!