Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11306 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt a sok idiótát tényleg nem értem már, tier VI-VIII-ig hogy jutott el, semmi taktikai érzék az egészhez, csak püfölik a billentyűt meg az egeret, oszt jó van. A ma reggeli meccseket mind megnyerhettük volna, ha a sok balfasz gondolkozik kicsit. Nem mennek foglalni (aknazártól félnek a foglaló körben?!), pár ezer HP-s cirkálóval és csatahajóval nekimennek az ellen full HP-s csatahajójának (pedig ha elmenekülnek, pontokkal nyertünk volna). De mikor harcolni kéne, hátuul kempel az összes köcsög állt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11308 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az szép, t10 meccsen Kolberg? Ráadásul Fuso csapattársa rózsaszín is :silly:

Tegnap: a pocsék hatsu kör után (bukta), sikerült 3 torpedó találatot bevinnem, 23-30k damage-gyel (omaha kapott egyet, colo kapott egyet, és még valami, talán NY).
De igen, néha sok a gond a torpedókkal, mikor a másik oldalt van az ember (nem a dd, cv feléről beszélek)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #11321 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
AZt nem értem, a WG minek rakott a játékba a rombolókon kívűl más hajóosztály, mikor azok semmire sem jók.... Nürnberggel 3,5 km-re lévő rombolót nem láttam!!!!! A kurva anyját az egész WG-s bagázsnak. Hiába lövöm HE-val, AP-val a rombolót, röhej az a sebzés, amit okozok neki (200-500 Hp max.). És bukta lett az egész, maradt nálunk egy Admiral Hipper 6-7000 Hp-val, ellennél egy VIII-as japcsi DD 3000 Hp-val és ő nyert (a csapattárs már csak akkor látta hogy közelít felé a torpedó sorozat, mikor semmit nem tehetett már....).
Jó lett volna a Kongo-s küldit megcsinálnom, de lehet hagyom pár hónapig (vagy tovább) ezt a szart, játszhatatlanná barmolták az egészet (torpedó játékot csináltak egy jónak induló játékból).

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11334 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne haragudj de nem értek egyet.Olvasgatom a Döhöngöt és az jön le azt gondoljátok ahogy rombolok csak bemennek a csatába egy folytába csak lövik a torpedokat aztán fütyürészve várják az eredményt.Hát ez korán sincs igy.A rombolos csatáim el 0-ás.Ami azt jelenti nem csináltam semmit csak kilöttek.A Fubukit el is adtam mert minden 0-ás csata -100k-ban van.Az emlitet helyzeten ha Clevelandel vagy a robolo esélyei a 0 körülire esnek.

Több
9 éve 3 hónapja #11342 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
vcsaba1968-nak is igaza van. Nem rég vettem meg az első rombolómat. Gondoltam, ha már adtak egy orosz kapitányt, akkor miért ne próbáljam ki. A 2-es szintű nagyon tetszett, most a harmadik szinten vagyok (hú de sokat haladtam előre!), sokkal nehezebb. Tudom, ez a hajó képességein is múlik (az orosz rombolókat a visszajelzésekből ítélve nem is szeretik). Viszont tény és való nem könnyű rombolókkal menni, de engem is irritál, hogy 1,5 km-es távolságról nem látom az ellenfelet és az lenulláz. Azonban a minap sikerült a dreadnoughtommal két rombolót és egy cirkálót kiszedni 3 km-es távolságról ugyanabban a szektorban kb 3 percnyi harc végére. A mai napig találgatom, hogy ezt mégis, hogy csináltam. Úgy gondolom, hogy az előbbi egy profi volt, az utóbbiak pedig gyengébb játékosok (vagy rossz napjuk volt). De nincs kizárva a program hibája sem. Arra akarok kilyukadni, hogy érdemes lenne kipróbálni a rombolókat (és a többi kategóriát is) mindenkinek, mert akkor, legalábbis szerintem képet kaphat mindenki arról, hogy milyen az-az egység, ami annyira szúrja az adott illető szemét. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni, de remélem tudtam segíteni. Tudom, én vagyok a hülye, aki okoskodik. :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11344 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Acetil_coenzim_A írta: vcsaba1968-nak is igaza van. Nem rég vettem meg az első rombolómat. Gondoltam, ha már adtak egy orosz kapitányt, akkor miért ne próbáljam ki. ...

Üdv!

Én szinte csak BB-vel játszom, és fájó szívvel de igazat kell adjak neked abban, hogy ki kell próbálni a másik felet is, mert anélkül könnyűnek tűnhet az, ami valójában nem is az.
Engem személy szerint nem vonz a rombolós játék. Úgy érzem nem vagyok elég jó hozzá!
Minden nagyon gyorsan történik. Megítélésem szerint nagyon jól kell ismerni a hajót ahhoz, hogy jó eredményt tudjunk elérni, mint mondjuk a többi osztállyal. (De hangsúlyozom, nincs kellő tapasztalatom DD-vel!)

Viszont azt is megértem, hogy a legtöbb csatahajós, miért hőbörög a DD-kkel szemben. Eddig sem volt egyszerű élete a csatahajóknak, lévén rendesen megizzadt egy jó játékos is, mire kimanőverezte a közel lopódzott DD torpedóit. (Már ha ki tudta kerülni, mert a hajó képes volt rá. Ugyanakkor most, a legtöbb esetben annyira közelről vehető csak észre a szivar, hogy az amúgy is lomha kormánylapát mire elfordul, (Nem a hajóról beszélek, csak a kormánylapátról!!!) a torpedó(k) betalál(nak). Ergo, így még azt a kevés esélyt is tovább csökkentették.

Ezenkívül sok rombolónak nagyobb a lő távja mint a felderíthetőségi távolsága, így anélkül tudja lőni a csatahajót, hogy az egyáltalán meglátná öt. És persze HE-t használ, hogy még fel is gyulladjon a BB. Ezzel az a baj, hogy anélkül sebez, hogy a másiknak bármit is kellene tenni érte. Vagyis, küzdelem nélkül veszít a csatahajó HP-t.
Az egészben az a rossz, hogy olyan ellenfél ellen kell harcolni, akit nem látsz.
És alapjában véve ez az, ami az embereknek dühítő!!!

U.i.: Tetszett az a stílus és a hangnem, ahogy elmondtad a véleményed! ;)
Köszönöm, hogy higgadtan tetted!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.