Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11442 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Itt csak szimplán balfasz volt a csapat.
Próbáltam védekezni szóltam a csapatnak még időben vissza kén e jönni lényegében b. bele hát ennyi. :pinch:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11452 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mivel off topic gondolom beilleszthetö. Ha nem akkor bocsi

Melléklesen azért illesztettem be mert a konkurens is tudomásom szerint hasonlóképpen dolgozik mint a wg. Ha tévedek ne kövezzetek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zolacka által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 10 hónapja #11481 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG elmehet a jó k... anyjába. A rohadt csatahajókkal egyszerűen nem lehet eltalálni semmit és sebezni sem. kb. minden 20. lövedékem talál, és az sem igen sebez

Ez a kemény 19 000 sebzés is úgy jött össze, hogy volt egy citadella találatom.... Egyszerűen röhej, amennyire a WG lebutította a csatahajókat. Szeretek (szerettem) velük játszani, de lehet eladom őket, mert ezek jelenleg nem sok mindenre használhatóak...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11503 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #11504 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

nincs mit hozáfüzni copy.com/aBqFRgL1RBegobqh

Ezèrt picsáztam èn is tegnap... Majd minden vesztes csatámnál a csapat több mint fele mèg a 400 xp-t sem èri el. Így aztán lehetünk az èlen, szart sem èr. Ott az a karma szarság is, de minek... Szerintem automatikusan kène adnia a játèknak, aki top 4- ben van annak plusz egy, aki 300 xp alatt az meg minusz. Így egy idő után tán kialakulna hogy folyamatosan jól teljesítő játèkost nem rakna össze bohócokkal. Vèlemènyek?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 10 hónapja #11531 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Srácok, hogy van az, hogy ha egyszer vagy kétszer nyerek egymás után, akkor utána folyamatosan olyan csapatba tesz az MM-amivel tuti a vereség?

Most is Rankedben nyertem egyet, aztán már a másodikat veszítem el, totál lúzer játékosok miatt.

Az első vereségnél voltunk 6-an, volt 4 rombolónk, meg két csatahajónk. Az csak hab volt a tortán, hogy nem tudták eldönteni, hogy melyik bázist foglalják, de az már kicsit kiakasztott az elején, hogy alig indultam el, kb. 2 kts gyorsultam, máris osztottak két rombolós faszkalap az észt, hogy bot csatahajó, amivel én vagyok, mert a statom nem 99% win, hanem csak 49% és, hogy átlagosan 27000 dmg-m van.

Aztán elküldtek az A bázisra, ami sokkal messzebb volt tőlem, mint a B, elindulok arra, erre amikor meglátja a másik csatahajó, hogy a B bázis felé jön két csatahajó, meg egy cirkáló, elindult a B bázis felé, mondván támogatja a rombolókat.

Na itt már kiakadtam, mi a fasz az, hogy egy csatahajó támogasson rombolót a rombolók ellen.

Erre amikor a túlerővel szemben menekülőre fogtam, akkor még elkezdtek oltani ezzerrel a rombolós köcsögök, de az nem zavarta egyiket sem, hogy elsőként véreztek el a csatában.

Szóval hogy a faszba van, hogy az MM egy vagy két győzelem után azonnal csak olyan csatákba tesz, amit sorra bukunk el a sok gyökér miatt?

Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.