Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11347 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok!

Bár ez inkább örömködés és nem dühöngés, de íme ma több hónap után mentem egyet a Minikaze-val, mert gondoltam miért ne, pont a nemrég leírtak miatt.

A lényeg, és itt jön egy kis dühöngés az örömködés mellé, hogy azért hagytam abba a rombolóval való játékot, mert egyrészt biztosan láma vagyok ehhez a hajóosztályhoz, másrészt viszonyt állandóan kilőttek, még akkor is, amikor nem láthattak volna meg, mert annyira távol voltam minden ellenféltől. A torpedóim sosem találtak célba, hiába a 7km-es hatótáv, 6,2 km-ről már meglátnak, szóval eléggé a penge élén kell vele táncolni. A füstgenerátorral meg az a baj, hogy csak kettő van belőle és az is nagyon rövid ideig elég.

De most a linkelt csata miatt eléggé örömködöm. :)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11364 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most mentem Fusoval. Top tier, mondom jó lesz, de semmit se találtam el szinte, 15k sebzéssel meghaltam 5vs1 szituban. A csapat nem tudom mit csinált, nagyjuk egy kis területen volt összezsúfolva.

Több
8 éve 10 hónapja #11367 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem sem stílusom a rombolózás, a már korábban említett gyors játék menet miatt. Azt viszont tudni kell róla, hogy bizony nagyon lehet vele aratni, még gyakorlatlan rombolósnak is. Tier V-g húztam egyik romboló ágat, de messze könnyebnek érzem vele az XP gyűjtést, mint más hajó osztályokkal. Ha ki is lőtték a rombolót, az többnyire a saját hülyeségem miatt volt. Két fontos adatot kell megjegyezni a hajó ággal kapcsolatosan:

1. Torpedók hatótávolsága
2. Saját hajó észlelésének távolsága.

E mellet jól és kézre állóan kell beállítani a kezelőszerveket és ... nagyjából ennyi.
Mint említettem, Tier V-ig különösebb nehézség nélkül eljutottam.
Természetesen nem tartozom a saját magukat sanyargatók táborába, így sem az USA, sem az orosz DD ágat nem erőltettem. Ha pufogtatni akarok, akkor cirkálót viszek csatába. Torpedózni meg japán rombolót.

Mindent összevetve, szerintem könnyebb és hatékonyabban fejleszthető a romboló ág a többi ágnál.

Nehéz cirkálóval jól teljesíteni, nehéz csatahajóval jól teljesíteni. Nincsenek is különösebben jó eredményeim ezekkel az ágakkal. A hordozót nem említem, mert az egy teljesen más játékstílust, gondolkodásmódot igényel.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11369 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Probáld ki tier 6-tol:)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11370 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

erröl enyit
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #11372 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyetértek Trucker39-el, tier 6ig az usa és orosz rombolóval élmény(és gyors) a játék.(egyelőre abbahagytam őket mert rankedre akartam kihúzni a két 8as romboló ágat de lekéstem)
Tier 6-tól pedig a japán ott van a szeren.
vcsaba1968 próbáld ki a tier 9-10 es csatákat ;) úgy égetnek le hogy nem látod, úgy torpedóznak szét hogy azt sem tudod mit csinálj akár cirkálóval játszva is...

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.