Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11388 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen. Nem azt mondom, persze, találjanak el, de mikor mondjuk nem egyenes vonalban haladok, hanem szlalomozok egy fürge hajóval, így az a 10 sec alatt, míg odaér a lövedék, x,y koordináta szerint is már igencsak máshol vagyok, és sokszor van az az érzésem, hogy "követ" a lövedék (cirkálóval is ez a helyzet).
A WG-t különösebben nemigen érdekli a dolog, szerintem. Tesznek valami látszat megoldást, oszt jóvan.
Emlékszem anno a WOT-os klánban is az volt, mikor mindig kijött az új patch, ment a MOD vadászat, aztán egyszer páran úgy döntöttek, anélkül játszanak, és hát igencsak ment az anyázás stb., hogy ez így milyen szar, nem találnak el semmit stb. (pedig csak a legális mod-okat használták, zoom módok stb.).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11390 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Hát igen. Nem azt mondom, persze, találjanak el, de mikor mondjuk nem egyenes vonalban haladok, hanem szlalomozok egy fürge hajóval, így az a 10 sec alatt, míg odaér a lövedék, x,y koordináta szerint is már igencsak máshol vagyok, és sokszor van az az érzésem, hogy "követ" a lövedék (cirkálóval is ez a helyzet).
A WG-t különösebben nemigen érdekli a dolog, szerintem. Tesznek valami látszat megoldást, oszt jóvan.
Emlékszem anno a WOT-os klánban is az volt, mikor mindig kijött az új patch, ment a MOD vadászat, aztán egyszer páran úgy döntöttek, anélkül játszanak, és hát igencsak ment az anyázás stb., hogy ez így milyen szar, nem találnak el semmit stb. (pedig csak a legális mod-okat használták, zoom módok stb.).

Ha valaki eltalál egy szlalomozó hajót az nem biztos, hogy csal. Ha ilyen hajóra lövök BB-vel akkor én sem egy helyre lövök az ágyúkkal, hanem megszórok egy területet és bizony van hogy 1-2 lövés beakad. Pont tegnap voltam igy egy Pensacolával. Az is forgott össze vissza, Tirpitzel beteritettem előtte a területet. 1 lövés talált ami a hajó orránál ütötte át és citadellát kapott. Utána egész meccsen azt irogatta chatbe hogy mekkora hacker vagyok.
Amugy nincs olyan mod amitől a lövedékek követik a hajót. WoWs-hoz perpill csak aimbot van, de aki normálisan tud célozni és tudja mire való az az osztás és számozás a célzó nézetben az a játék viszonyaihoz képest tud pontosan lőni. YT-n rengeteg videó van ahol elmagyarázzák hogyan kell jól használni a célzó nézetet.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 10 hónapja #11397 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor meg van a válasz, ma reggel egy istenverte New Mexico folyamatosan eltalált, pedig forogtam a saját Mexico-mal. Én alig találtam el (éljen az rng, ha pedig igen 1k dmg), ő meg folyamatosan, és egy lövés is gyújtott. Na mindegy, sajnos a csaló játékosok kiszűrése nem a WG erőssége, főleg ha Ők maguk a készítői a módoknak, nem kevés profitra szert téve. Szintén ma reggel, volt szerencsém összefutni egy lengyel játékossal, a ki full hp-n kergette a kis hp-s hajókat gondolván free frag könnyen jön. Az se érdekelte, hogy saját játékosai sorra süllyednek el. A csatát úgy kezdtük, hogy én 1/3 hp érkeztem ki elé, ő full hp-n. Én elsüllyedtem a végén, ő 1/3 hp-n maradt. Sajnos nekifutottam a pálya szélének, és ott kapott el. Ha lett volna mozgásterem, a tenger fenekére küldöm a kis gyökeret.

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #11399 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

Martaloc801124 írta: Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.

Alapból úgy kellene megoldani,hogy ne lehessen semmiképpen modolni. Személy szerint én csalásnak tartom,de kinek mi. pont ezt akartam írni tegnap ,hogy hamarosan itt is megjelenik az ún. warpack mint a wotban de akkor már van is. Kifejezetten örülök neki mert így majd a vérpistikék nulla skill mellett lesznek high caliber-ek. Na mindegy.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 10 hónapja #11405 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már le is szarom hogy nyerem-e a csatát vagy nem... Folyamatosan úgy ad be hogy a vesztes csata után a csapatunk felének még 300 xp-t sem sikerült összeharácsolni. Sok faszkalap, le se szarják hogy megnyerjük a csatát, csak legyen egy tetves süllyesztése, utána arra esetleg ki is veri... Utóbbi 3 napban kb. 30-70 a nyerési arányom, ami nem is idegesítene ha ennyire hülye lennék hozzá.
De kár ezen idegelni magunkat, lesz ez még rosszabb is... ;)

Több
8 éve 10 hónapja #11410 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

Martaloc801124 írta: Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.

Na mert a WOT-ban nincsenek csalások..... Mindig is volt és lesz is. Arról nem is beszélve, hogy ott olyan legális célzó modok vannak, amik elég érdekesek.

A másik, hogy hidd el nem kell mindenkinek aimbot, hogy tudjon célozni, vagy hogy jó eredményt érjen el. Én pl jelen pillanatban semmilyen módot nem tettem fel. Mégis összejön jó eredmény.

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.