Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11277 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ennek a játéknak új nevet kéne adni, Torpedó, másról nem is szól már.... Azokat kell folyton kerülgetnem, mert a WG egy kis semmi hajóból megcsinálta a játék legerősebb hajóosztályát. Én még mindig azt mondom, hogy véges számú torpedó készlet kéne, és akkor elgondolkozna mindegyik, hogy löjje-e a torpedókat, vagy sem (főleg a japicsikra vonatkozik ez, mivel nagyobb torpedó távval rendelkeznek, és csak úgy eregetik őket....)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11279 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most mentem Hatsuval, de minek. 7k sebzés össz, ágyúval. Bedobott t9-be, nálunk én, Maham (t7) és Kagerou (t9), ellennél meg 2 fubuki (t8), t8-as orosz dd és egy kagerou. Remek, semmit se tudtam megtorpedózni, majd kiszedtek.

BB-vel meg szokásos, megyek egyik oldalt, ahol kéne ellennek lennie általában, de épp a másik oldalt megy, így alig lehet sebezni (nagato, 30k, Fusoval legalább lett 60k)

Több
8 éve 10 hónapja #11285 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos, a WG-t ezek a problémák nem érdeklik. Pénz jöjjön befelé minél inkább, más nem számít.
Pedig lehetne máshogyan is csinálni, csak ugye nincs igazi vetélytárs ebben a játékban és így minek ugráljanak?

Több
8 éve 10 hónapja #11295 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
A nap (hónap) szakasza :

Mondanom sem kell úgy aláztak meg minket hogy a végén 18:1000 pont lett a vége...

Több
8 éve 10 hónapja #11298 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos nem ritka az ilyen :)

PzPuma írta: A nap (hónap) szakasza :

Mondanom sem kell úgy aláztak meg minket hogy a végén 18:1000 pont lett a vége...

Több
8 éve 10 hónapja #11304 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, tudom... :)
Az volt szerencséjük hogy kezdéskor messze voltak mert megindultam hogy kiszedjem őket, talán 1v2x csináltam eddig ilyet de amikor megláttam az összeállítást egy picit elszakadt a cérna. :angry:
Mire utolértem őket már víz alatt voltak...
Folytatás :
Sajnos egyedüli kalózként kevés voltam :) a végén három oldalról kaptam a torpedókat de azért a tirpitzet fullról leégettem.

Úgy hullottak el a tier X es csapattársaim hogy arra nincs szó (látva a végeredményt)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.422 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.