- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem, az előző szezon végén odabaszott hozzád egy csomó csillagot. Most azokat leszedte a végéről, így besorolt oda, ahány csillag kellett a ranghoz. Lehet kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem így is érthető.tyer82 írta: Ma is a gyökér retardáltak játéknapja van, mindegy milyen időszakban próbálkozom, esélytelen. DD és CA megy a csatahajók ellen, BB-vel meg nekem kell a rombolókat lődözni (amiket persze 3-4 km-en belül is csak fel-fel villanva látok....). A csapattársak nem foglalnak, meglátnak egy hajót egyből minél messzebbre menekülnek stb. A WG meg gondoskodik róla, hogy ne találjak el semmit (10-15 lövedékből általában 1 talál, és sokszor az sem sebez, vagy allig) + az fps 4-30 között ugrál, laggol a játék.
A ranked csatáknál, hogy ma megnyitották, nem az előző pozícióban folytatja az ember? Előzőleg 10-es szinten zártam, most meg a 18-ason vagyok....
tyer82 írta: Ma is a gyökér retardáltak játéknapja van, mindegy milyen időszakban próbálkozom, esélytelen. DD és CA megy a csatahajók ellen, BB-vel meg nekem kell a rombolókat lődözni (amiket persze 3-4 km-en belül is csak fel-fel villanva látok....). A csapattársak nem foglalnak, meglátnak egy hajót egyből minél messzebbre menekülnek stb. A WG meg gondoskodik róla, hogy ne találjak el semmit (10-15 lövedékből általában 1 talál, és sokszor az sem sebez, vagy allig) + az fps 4-30 között ugrál, laggol a játék.
Hogyne lenne, tőbb mint egy hónapod van rávcsaba1968 írta: Fatyom még 9 rombolo meg 84 repülö sose lesz meg
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.