Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11129 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma is a gyökér retardáltak játéknapja van, mindegy milyen időszakban próbálkozom, esélytelen. DD és CA megy a csatahajók ellen, BB-vel meg nekem kell a rombolókat lődözni (amiket persze 3-4 km-en belül is csak fel-fel villanva látok....). A csapattársak nem foglalnak, meglátnak egy hajót egyből minél messzebbre menekülnek stb. A WG meg gondoskodik róla, hogy ne találjak el semmit (10-15 lövedékből általában 1 talál, és sokszor az sem sebez, vagy allig) + az fps 4-30 között ugrál, laggol a játék.
A ranked csatáknál, hogy ma megnyitották, nem az előző pozícióban folytatja az ember? Előzőleg 10-es szinten zártam, most meg a 18-ason vagyok....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11131 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Ma is a gyökér retardáltak játéknapja van, mindegy milyen időszakban próbálkozom, esélytelen. DD és CA megy a csatahajók ellen, BB-vel meg nekem kell a rombolókat lődözni (amiket persze 3-4 km-en belül is csak fel-fel villanva látok....). A csapattársak nem foglalnak, meglátnak egy hajót egyből minél messzebbre menekülnek stb. A WG meg gondoskodik róla, hogy ne találjak el semmit (10-15 lövedékből általában 1 talál, és sokszor az sem sebez, vagy allig) + az fps 4-30 között ugrál, laggol a játék.
A ranked csatáknál, hogy ma megnyitották, nem az előző pozícióban folytatja az ember? Előzőleg 10-es szinten zártam, most meg a 18-ason vagyok....

Nem, az előző szezon végén odabaszott hozzád egy csomó csillagot. Most azokat leszedte a végéről, így besorolt oda, ahány csillag kellett a ranghoz. Lehet kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem így is érthető.

Több
8 éve 10 hónapja #11139 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Ma is a gyökér retardáltak játéknapja van, mindegy milyen időszakban próbálkozom, esélytelen. DD és CA megy a csatahajók ellen, BB-vel meg nekem kell a rombolókat lődözni (amiket persze 3-4 km-en belül is csak fel-fel villanva látok....). A csapattársak nem foglalnak, meglátnak egy hajót egyből minél messzebbre menekülnek stb. A WG meg gondoskodik róla, hogy ne találjak el semmit (10-15 lövedékből általában 1 talál, és sokszor az sem sebez, vagy allig) + az fps 4-30 között ugrál, laggol a játék.

Ismerős. Annyi különbséggel, ha sorba adom a citadellákat, 4-5k alá megy a hp-ja és onnantól nem találom el.
Meg beengedi a DD-ket 4km-re úgy, hogy már csak azt latom hogy visszafordult.
és természetesen a torpedó amiket rég kilőtt - köszönhetően WG-nek - most később vehető észre, és az amúgy is lassú amcsi BB most még nehezebben is fordul. Egy salvobol megevett. Úgy hogy szögelve tartottam a hajómat.

Több
8 éve 10 hónapja #11141 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez is ismerős, lesebzem símán 10 % HP környékére, és onnantól kezdve csak azt látom, hogy ott csapódnak be a lövedékek mellette, de semmi sebzés, vagy ha mégis van találat, 0 sebzés. Rombolóknál meg érdekes, hogy vol, amelyiket 10 km-en túl is láttam, aztán meg később 3-4 km-nyire is közelbe lopakodott láthatatlanul. Szar így a spotolási rendszer.Hajóimmal nem tudom, vagy csak allig kikerülni torpedókat, de ha rombolózok, vagy cv-zek, allig van találatom, a lomha amcsi csatahajók is röhögve kikerülik őket....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11149 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fatyom még 9 rombolo meg 84 repülö :sick: sose lesz meg :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11157 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Fatyom még 9 rombolo meg 84 repülö :sick: sose lesz meg :unsure:

Hogyne lenne, tőbb mint egy hónapod van rá ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.