Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11093 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Kongou-t azért írják így, mert ez a helyes. Az ou az "ó"-hoz hasonló kiejtést eredményez. Myoukou is hivatalosan így lenne.

És a válasz tökéletes B)

Mivel ahogy zstorok75 is írta kanjival (hiragana vagy katakana) kiírva: 金剛 , amit, ha "átkonvertálunk" romanjivá: Kongō - amiben a "laposékezetes" "o" valóban a mi "ó" betűnk kiejtésére hajaz :whistle: és az angliánusoknál csakis ou a megfeleló hang rá :woohoo: .
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11094 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy látom a WG bizonyos meccseknél már a vége előtt eldönti, hogy nyerő-vagy bukó. Reggel 2 meccset mentem Königsberg-gel, mindkét esetben (persze bukó meccsek...), ahogy kilőttek, nemsoká ki is léptem, és a hajó már a kikötőben volt, a meccsnek vége volt. Ami azért is érdekes, mert az utolsónál a kilépés előtt néztem az állást, és amíg én kiléptem kikötőbe, (az a pár másodperc) nehezen hiszem, hogy nyerni tudott volna az ellen. 2 bázisos csatamód, 1-1 bázis csapatnak és ellennek, amikből nem volt foglalás alatt egyik sem. Nálunk 1 Furutaka, ellennél egy fél HP-s DD (a kilépésem pillanatában messze volt a DD a csapattárstól) és egy tier VI-os CV (repülő sem volt a csapattárs közelében, előtte támadtak, pár másodperc alatt nem tudnak megfordulni). És az időből is több, mint 5 perc volt még hátra....

Több
8 éve 10 hónapja #11109 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó lenne már a körhintáról, sz*pórollerről leszállni :angry:
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11110 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ok
vagy magadra gondoltál?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11119 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
CA-val lehet kapni CV-t? Tegnap és ma 1 kört mentem Myoko repcsi gyilkossal, de híre hamva se volt CV-nek O.o Nagatoval kaptam, de az nem repcsi gyilkos AA-val van felszerelve (1 repcsi). Ok, ne 2 csatából vonjak le következtetést, csak reméltem, hogy CA-val is tudok haladni majd (könig nem egy repcsi gyilkos, omaha nem kap sokszor repcsit :silly: )

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11121 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Capt_BuvarKund írta: Jó lenne már a körhintáról, sz*pórollerről leszállni :angry:
...

Jó is az orális sex, csak az nem mindegy, hogy a cerka melyik végén vagy. :evil:
De legfőképp, hogy milyen irányultsággal... :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.