Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11056 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Angolul igy irják. miután ugysem lehet a japán megfelelöjét használni azért a magyar azt használja ahogy mondjuk.(Fonetikusan ha jol tévedek)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11060 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A manga/Kankolle-ban igen, így írják.
Viszont nem tudjuk, hogy mi volt a célja a rajzfilm készítőinek ezzel a névvel. Elképzelhető, hogy más jelentéssel bír így a név. (Nem beszélek Japánul...)

Viszont az eredeti nevét a hajó a hegyről kapta, és azt latin betűkkel, még maguk a Japánok is KONGO-nak írják!

Pl.: www.osaka-info.jp/en/facilities/cat31/post_366.html

Japánul pedig: 金剛

Szóval, megítélésem szerint így lenne helyénvaló használni. Kivételt képez, ha a rajzfilmben szereplő karakterekre hivatkoztok.

Több
8 éve 10 hónapja #11069 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Szerintem szép a Kongou, ezzel a lila festéssel :cheer:
Semmi bónusz? Hát...
Mindegy, valahogy összejött 2 kill 3. omaha meccsre ,ami nem lett bukta is egyben, 5 kill kéne a repcsis elkezdéséhez (ti mivel csináltátok meg ezt a részt? CA-val kicsit problémás lenne, hisz vagy van CV vagy nincs, + arra mennek-e a repcsik, ahol te vagy)

Legegyszerűbb cv-vel... Èn a Bogue-al csináltam, volt olyan kör hogy 32 repülőt küldtem le a vadászokkal. Elvileg North Carolina is jó lett volna rá (79-es lègvèdelem ;) ), csak èppen alig adott be magas tierben cv-ket... Èrdemes tartani egy V-VI-os hordozót az ilyen feladatokra.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11070 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen, nekem is sokat segített a 80 shoot down az Essexel :P

Szerencsére abban a tierben úgy hemzsegnek mint a szúnyogok, ami olykor jó, olykor nem
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Lajler által.

Több
8 éve 10 hónapja #11076 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kongou-t azért írják így, mert ez a helyes. Az ou az "ó"-hoz hasonló kiejtést eredményez. Myoukou is hivatalosan így lenne.

Nézegettem a bogue-t, 32k free xp-vel meglenne a kis gép, csak a setup nem lenne freezve, de az csak 3k xp.

Mai csata: 1. nagato, 30k sebzés, bukta, 0 kill. 2. König, 3 kill, szerencsére ebből 2 CA, Murmansk és Omaha-t siekrült hamar oldalba kapni. 3. Nagato, 80k-ról kiszednek (mutsuki 3km-re, Kongou 7km-re, hordozó ellettem lévő sziget mögül indított bombázót, Fuso is lőtt tlaán ekkor), de 2 CA kill meglett. 1 kell és kész ez a rész, csak 4 nap kellett hozzá :silly: (naponta olyan 3 óra max, vagy mennyi 6-10 csata ideje max)

Több
8 éve 10 hónapja #11087 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
hát sajna az ember heteik tierben elveszett lenne, de a Murmansk hozta a formát, egy Kongo hajógerincig égettem, a végén már a Nagato is engem hajkurászott a sortüzeivel.
Ilyenkor felmerül a kérdés, a mi Op hajóink merre voltak????

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.371 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.