Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10601 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta:

Szete58 írta: Látszik, hogy az utolsó percig keményen harcoltál, 50 lövés+a torpedók+a többi, hajaj! Sajnos a torpedóvetőcsövek sérülékenyek... sebaj. Szép teljesítmény volt - gratulálok! :)

Nálam a tornyok is.. Az egyik csatában kilőtték mind a négyet :D

Őszinte részvét, azért a 4 torony mínuszba :huh: ....

Azért az érdekes, hogy nekem sosem sikerül "véglegesen - a csata végéig" kiiktatni az ellen tornyát/torpedóvetőit, nekik meg 2-3 meccsenként tuti összejön :pinch: ...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10603 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ghostsaker írta:

Get200 írta:

Szete58 írta: Látszik, hogy az utolsó percig keményen harcoltál, 50 lövés+a torpedók+a többi, hajaj! Sajnos a torpedóvetőcsövek sérülékenyek... sebaj. Szép teljesítmény volt - gratulálok! :)

Nálam a tornyok is.. Az egyik csatában kilőtték mind a négyet :D

Őszinte részvét, azért a 4 torony mínuszba :huh: ....

Azért az érdekes, hogy nekem sosem sikerül "véglegesen - a csata végéig" kiiktatni az ellen tornyát/torpedóvetőit, nekik meg 2-3 meccsenként tuti összejön :pinch: ...

Na ja! :(

Nekem tök mindegy melyik náció milyen osztályú hajójával megyek, a hajócsavart és a kormány lapátot kb 3x eltalálják annak ellenére, hogy a skillek közé be van rakva valamelyik buff!
Minden esetre fura!

Viszont a másik fura dolog, hogy ritkán találják el a hajóim citadelláját! ezt meg lehet a másik játékosok furcsállják. :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10606 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Komolyan tier4-5ben(húzom a orosz-usa dd-t) sokkal élvezetesebb csatákat megyek mint nagy tierben.
Inkább a ranked mint a random.

A legjobb és legélvezetesebb csatákat T3-T5-ben lehet játszani. Azok élvezhetőek. Sőt a T2 is buli mert ott az is sokszor előfordul, hogy még csatahajó sincsen. A cirkáló vs cirkáló csaták pedig nagyon pörgősek és szórakoztatóak. T9-T10 felejtős. Idegeskedés és 100-200k minusz csatánként.(prémiummal) BB vel torprdókerülgetés után mire ráfordulnál valakire addigra jön ujabb 15 torpedó és megint fordulhatsz. 4-5 DD mindig van a csapatoknál akik folyamatosan dobálják a torpedókat. Előbb utóbb ugyis betalálnak. Amugy szerintem is azt kellene, hogy limitálják a rombolók torpedókészletét, hogy ne lehessen 20 percen keresztül ész nélkül dobálni őket. Sok problémát megoldanának vele. Igy is mindig van romboló a top 3-ban csata végén (általában az első helyen) Randomot én is befejeztem. Megvárom az ujabb ranked szezont.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 11 hónapja #10613 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokan szidják a német cirkálókat, nincs miért! Miért dühöngő? 235 találat, gyakorlatilag az ellenséges csatahajókat én sebeztem le. A saját csatahajóink mi a francért vannak/voltak? Erre választ nem tudtam adni!?

Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10614 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akinek nem inge nem veszi magára de sokszor vagyok én is úgy BB-vel, hogy egyszerűen nem tudok a csatahajókra koncentrálni mert a cirkálókat és rombolókat kell lövöldoznöm akik folyamatosan HE-vel bombáznak. És miért? Mert a cirkálók ahelyett hogy segitenének és elzavarnák őket inkább a csatahajókat lövöldözik. És utána én vagyok a noob mert nem csináltam semmt. De mégegyszer mondom ez nem kötekedés de sokszor ezért nem ugy alakulnak a dolgok ahogy kellene. Ez persze az adott meccstől is függ de van ilyen is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 11 hónapja #10620 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Annyit fűznék hozzá, hogy a BB-k sebzése, szórása stb el van cseszve. IZumoval lövöm a Roon-t 1320 sebzés. Ő lő és 1 találat 2300 (kb) sebzés HE-vel, + még gyújt is. Közben kerülgetem a torpedókat, mivel az folyamatosan jön, csak mert 4-5 DD van az ellennél. És természetesen lő 19-20km-ről a BB is, mert ő biztonságban van. Mostani meccsc: Fuso ha nem pattan 3-4k sebzést vitt be a NC-nak. Én 3 találatból 1320-at. Tök mindegy milyen szögben volt és hogy hol találtam el. Ami külön tetszett: Teljesen az oldalát mutatja, nem forful el. Annyira az alját céloztam, hogy féltem elé esnek le a gránátok. De nem. MIND MÖGÉ!!!! Ennyit a szórásképről....

De hogy válaszoljak is a kérdésedre GaiusHun: lassan a BB-k arra vannak, hogy velük foglalkozzon a DD, a Cirkáló, a BB és a CV is. Addig a többiek foglalnak és nyernek. Sajnos a BB (eltekintve 1-2 kiugró csatától) egyenlőre egy jó zsíros céltábla, amin lehet húzni a statot.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.