Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10582 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csatlakozom Benign_Wolf33 :unsure:

Tesztelem ajándékom erősségeit és gyengéit, meg próbálom szokni, erre a "Noobiai" :silly: különítményt megkapom... Hotspot mappon Aoba + 2x Tirpitz ellenében a mi csapatunk Aoba + Mikhail Kutuzov + 2 x Tirpitz(közte én is :woohoo: ).... 4 perc után csak én és még egy Tirpitz maradt, aki térkép szélén vacogva lövöldözött.... és persze a túl oldalból maradtak vagy 5-en mind AI...

Végén csak azért ütött ki a 3. Tirpitzük, mert persze, hogy mázlival végleg kilőtték a jobb oldali torpedóvetőimet... majdnem fölé mentem a 216 K sebzésnek :whistle: .... Defeat :angry: .... nyugtatók bevéve :pinch: ....
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10587 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Látszik, hogy az utolsó percig keményen harcoltál, 50 lövés+a torpedók+a többi, hajaj! Sajnos a torpedóvetőcsövek sérülékenyek... sebaj. Szép teljesítmény volt - gratulálok! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ghostsaker

Több
8 éve 11 hónapja #10589 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Látszik, hogy az utolsó percig keményen harcoltál, 50 lövés+a torpedók+a többi, hajaj! Sajnos a torpedóvetőcsövek sérülékenyek... sebaj. Szép teljesítmény volt - gratulálok! :)

Nálam a tornyok is.. Az egyik csatában kilőtték mind a négyet :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #10590 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hülyeség volt megvennem a Montanat. Ma mentem vele 2 meccset mindkettő bukta volt. Összesen vesztettem 350k creditet. Tier 8 fölé nem megyek többet. Montanat meg eladom a T10-es meccsek nagyrészt ugyis arról szólnak, hogy kerülgetem a X-es DD-k torpedóit amikkel beteritik a fél mapot.

Több
8 éve 11 hónapja #10591 Írta: turul78
turul78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És ne basszon szét az ideg! ma egy nyertes csatám nem volt az ilyen homárok miatt!!! Kezd nagyon elegem lenni! :angry: Nem tudom még mi a k... anyjukat kellett volna még csinálnom!!!!
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #10592 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én már feladtam, míg lesz a duplázós event hanyagolom a játékot pedig megvettem a két kilences csatahajót és most jó lenne húzni de pl Iowa 8 csatájából egy győzelem, köszönöm de ebből tovább nem kérek.
Azt hittem a legutóbbi rankednél nem lehet rosszabb de ami a ramdomban megy az simán übereli.
Úgy bukunk hogy a csapat háromnegyede az első öt percben oda van, ez a nyerésre is igaz de ebből jóval kevesebb van (mert csak bukok, bukok)ill naná hogy akkor nem tudok sebezni...
Természetesen nálunk 2 romboló míg az ellenfélnél 4, és hajrá foglalni...
Az utóbbi egy hónapban kb 18-20k játékos körül volt esténként a létszám most 28-30k ez meg is látszik.
Ami talán a lejobban dühítő hogy tier 8-9ben úgy hullanak ki az emberek hogy az a mesében nincs, hogy érték el ?! wot2...
Komolyan tier4-5ben(húzom a orosz-usa dd-t) sokkal élvezetesebb csatákat megyek mint nagy tierben.
Inkább a ranked mint a random.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.