Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10498 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
2 nagato meccs, egyik 95k sebzéssel, másik 20k-val, természetesen az utóbbit nyertük meg -.-
Szeretem, mikor az ember az egyik oldalon számít ellenségre, de az a másik oldalt megy, legközelebb meg fordítva. Sebzés így szinte 0 általában.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10504 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
3 szoros Xp van a napi első győztes meccsre, ami azt jelenti a WG-nél, hogy a kurva jó köröket bukjuk, majd jön egy szinte 0 sebzéses, azt megnyeri az ember, majd megint jöhetnek a jó körök, amiket ismét buk az ember. Arról nem is beszélve, hogy az új patch óta sok kis hiba van (nálam legalábbis).Laptopról nyomom, és kicsi a képernyő, a modul fejlesztésnél van, mikor nem engedi legörgetni a kis ablakot, és van, mikor nem tudok hajót váltani, hiába kattintok másra. Egy játék újra indítás után megy minden megint egy darabig rendesen (ezelőtt ilyen nem volt.....)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10507 Írta: tyer82
Ehhez már nincs mit hozzá fűzni.....co-op csatamód...

CV-vel én foglaltam, csak lejárt az idő és az uccsó foglaló körhöz már nem értem el (közben az ellenfél CV-jének támadásaival és vadászaival is bajlódtam).
Az ilyen játékosok, mint a csapattársaim, mi a fa....nak játszanak? Teljesen felesleges, ha még ezt sem tudják lehozni....
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10508 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
...hát a jó qrva anyját ennek ez egész szarnak.... Myoko, kitanított kapitányal, és SEMMIT a kibaszott kurva anyját nem ütök át ???? 5 cső duplán, mindből bemegy 7-8 találat, de semmin nem ejtek sebet??? de jön egy kis szar kibaszott hajó 2 találatot bevisz nekem, süllyedek ???

MI A F@SZ VAN gyerekek ???

Komolyan nem értem ezt a szart...

Több
8 éve 11 hónapja #10509 Írta: tyer82
Ishicuchi-val most mentem egy kört, Solomon szigetek, én nem tudok átlőni hegyen, de ellen BB-je igen, 1 találat, detonáció..... No comment...

Több
8 éve 11 hónapja #10513 Írta: tyer82
Van valami gebasz, bug ma. Nem azt mondom, hogy minden lövésem találni szokott, de ilyen szar találati még soha nem volt.....

Lövöm az ellent, aki velem párhuzamosan halad, és jó volt az előretartásom stb., de az összes lövedék vagy túlment rajta, vagy mellé (felém közelebbi oldalon csapódott be).
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.442 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.