Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #10671 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a baj, hogy a WG másképp értelmezi a hajóosztályokat, mint ahogy kellene. Nemcsak kinézetben kéne különbözniük, hanem a feladatukban is. Az tényleg röhej, hogy egy kicsit ügyesebb DD-s 1 v. 1-ben ki tud szedni egy BB-t ágyúival és torpedóival, míg az tehetetlen (oké, kicsi és gyors, viszont pont a hajótest kialakítása miatt, meg mikor fordul, cikázik, nem hinném hogy egy stabil ágyúplatform stb.), miközben van rajta pl. 4-5 db 150 mm-es ágyú, egy BB-n meg csak a másodlagosból több van, hasonló kaliberű ágyúkból (és itt a következő érdekesség, egy romboló 150 mm-es lövege 10-12 km-es lőtávval rendelkezik, egy csatahajón lévő ugyan ekkora kaliberű 5 km-essel...., miközben egy BB-nek csak maga a teste majdnem van akkora, mint egy romboló teljes magasság, arról nem is beszélve, hogy elég komoly tűzvezető rendszerekkel voltak felszerelve - külön az elsődleges, és külön a másodlagos, légvédelmi fegyverekhez stb.). Azt értem én, hogy játszhatóvá kell tenni a dolgokat, nem lehet teljesen reális a dolog, de itt már teljesen másról van szó a WG részéről.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10672 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezért kell Steel Oceannal játszani. Ott rendben vannak ezek a dolgok.

Több
8 éve 10 hónapja #10673 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
tyer82:

Igazad van, csak mégis. Teljesen széttudod barmolni a BB játékát. Mire ez a monstrum irányba áll, felgyorsul.. Valóban azért tudtam túlélni az összes hullámot, mert csak egy-egy torpit kaptam be. De esélyem sem volt eljutni oda, ahová szerettem volna és kellett volna, a leadott lövések száma is feleződött. Az amúgy is gyenge kb 2 lövés per perc tovább romlik. Ezenkívül támadhatatlan, hiába van lötávon és spott alatt, sziget mögé beparkol és csáó. A hordozók nem kicsik, mégis olyan álcájuk van... Remekül tudnak bázist is foglalni. Hiába van belölük már csak 2db csatánként, korlátozva a számuk, ott tartunk, hogy tele van minden cirkálóval és rombolóval. Nagyon hülyén működik az MM. Máskor meg csak csatahajó van szinte, de ez a legritkább. De ez a dühöngő, itt kiírom magamból, aztán pár nap múlva folytattom. :)

Több
8 éve 10 hónapja #10677 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
"fő műsoridő"...alig voltunk 15ezren a szerveren...

A vicc,hogy nyertünk..a csata elején lerendeztem a figyelmetlen Murmanskot,aztán bekaptam egyetlen találatot..detonation... :angry:

Érdekes,hogy így is fújnak a csatahajókra...tegnap 1 kört mentem a North Carolinával.volt a csapatban még 1.Kilőtt valami cirkálót,az meg elkezdett k anyázni,hogy milyen op a NC...mert őt kilőtték...remélem sokan sírnak még,és még butítanak a csatahajókon...
Az meg,hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a hajóját..amig lesznek hajó megy lő amőbák,álom marad..és lesznek:)Eddig bbvel csata elején rögtön váltottam ap-re,mostanában hagyom a he-t,mert magamról kell vakargatni ddket,miközben a cirkálók a bbket lövik :S

Több
8 éve 10 hónapja #10679 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: "fő műsoridő"...alig voltunk 15ezren a szerveren...

A vicc,hogy nyertünk..a csata elején lerendeztem a figyelmetlen Murmanskot,aztán bekaptam egyetlen találatot..detonation... :angry:

Érdekes,hogy így is fújnak a csatahajókra...tegnap 1 kört mentem a North Carolinával.volt a csapatban még 1.Kilőtt valami cirkálót,az meg elkezdett k anyázni,hogy milyen op a NC...mert őt kilőtték...remélem sokan sírnak még,és még butítanak a csatahajókon...
Az meg,hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a hajóját..amig lesznek hajó megy lő amőbák,álom marad..és lesznek:)Eddig bbvel csata elején rögtön váltottam ap-re,mostanában hagyom a he-t,mert magamról kell vakargatni ddket,miközben a cirkálók a bbket lövik :S

Erről van szó

Több
8 éve 10 hónapja #10685 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt hittem, hogy ilyenkor is lehet győztes csatát menni, tévedtem. Top tier voltam (nagato), csak 40k sebzésem lett, mutsuki + enemy hordozó lerendezett. Coloradonk az egyik bázison "ÁLLT", lőtte a magányos stock nagatot. Többi 2 v3 hajó a hordozóval együtt valahol lent volt a térképen (mikor kiléptem a hordozó max sebességgel tolatott...)

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.