Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #10621 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én az előbb Nagatoval bensonra, vagy mely amcsi dd-re kellett lövöldöznöm, de füst miatt nem láttam, majd repült a 3/4-d hp-m. Közben a csapat elhullott, ezek elött meg 2 ca-t lövöldöztem, Atlantát ki is lőttem, de egy nürnberg túl messze volt. Aztán meg én maradtam, de top xp-s voltam, csak ha nyertünk volna... -.-
(50-55k sebzéssel zártam)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #10635 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Második meccsem a játékban és inkább kilépek mert az idióta sötét autista szarok miatt nem lehet játszani. Tier 7 és 2 perc alatt a csapat kihal, nem hiszem el, miért kell elbaszni ezt a játékot is. Ezért hagytam ott a wot-ot, ott is csak a ovisok meg az rng. Mondom akkor próbáljuk meg ezt és tessék a kezdeti baró dologból hamarosan egy ugyanolyan szar lesz. Nem tudom elhinni hogy a picsába lehet meghalni az elsö 2 percben az egész csapatnak! Megvettem a havi prémiumot,hogy a holiday végére minnél nagyobb tierben legyek és nem tudok jóízűen játszani mert elbasszák a kedvem és már sajnálom hogy egyáltalán pénzt fektetek bele. Vicc az egész. Tanulhatnának már az előzőekből mit és hogyan kellene csinálni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja zolacka által.

Több
9 éve 3 hónapja #10637 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Első meccsem ma: Shimakaze-val haladtam az egyik Atagonkkal párhuzamosan, majd kicsit közelebb jött hozzám és a 4 torpedójából 3 eltalált. Ennyi volt számomra a csata. A javítás 220k, kompenzációnak kaptam 40k-t...

Több
9 éve 3 hónapja #10639 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

sjay177 írta: Első meccsem ma: Shimakaze-val haladtam az egyik Atagonkkal párhuzamosan, majd kicsit közelebb jött hozzám és a 4 torpedójából 3 eltalált. Ennyi volt számomra a csata. A javítás 220k, kompenzációnak kaptam 40k-t...

De az a buzi fasz miért nyomott beléd egy halom torpedót? :woohoo:
Basszus nem látta, hogy ott vagy?
Az ilyeneket nem értem. Mit gondolnak mikor elengedik a torpedókat?

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #10640 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv Mindenkinek!

Nem tudom mostanában mi van az amcsi vasakkal, de lassan kezd visszajönni a nehezen kikezelt NEW YORK szindrómám.
Újabban a NEW MEXICO-nak olyan lett a szórása mint a "nagy" elődé! :sick:
Egyszerűen katasztrófa! A KONGO-val lassan jobb a találati arányom +20km-re mint a NM-val 17km-re... :angry: :woohoo:
A COLORADO-ról meg ne is beszéljünk! Mióta megvan, már nem is alszom...! :huh:
A "Rémálom az Elm utcában" ehhez képest kutya f...a! Esti-mese két éveseknek! :blink:

Mondjuk, a torpedó észlelési távolság csökkentése is úgy kellet, mint egy falat kenyér. Lassan tényleg a ku...va rombolók uralják a játékteret. Mindenki más csak az ö szórakoztatásukra van.
Ahelyett, hogy megtanítanák a pö...et játszani velük, inkább a BB-ket szét nerfelik, hogy a sok csírának legyen sikerélménye...! :sick:
(Akinek nem inge ne vegye magára!!!)
És ez, minél nagyobb tierben játszom, annál fokozottabban igaz. :(
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja #10642 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta:

Szete58 írta: Látszik, hogy az utolsó percig keményen harcoltál, 50 lövés+a torpedók+a többi, hajaj! Sajnos a torpedóvetőcsövek sérülékenyek... sebaj. Szép teljesítmény volt - gratulálok! :)

Nálam a tornyok is.. Az egyik csatában kilőtték mind a négyet :D

Hijjnye, az mélyütés lehetett... nekem egy toronynál többet még sosem lőttek el egy csatában - többnyire a Brunót, néha a Cesart -, de az is fájt mindig, piszkosul! :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.428 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.