- Köszönetek: 12
igaz van tapasztalatom bennePhaser írta: North Carolinán fent van a modul ami megnöveli a másodlagosok pontosságát, és ehhez még fentvan a zászló is ugyanezért. De persze egy DD-nek nincs félnivalója egy csatahajótól, úgyhogy odajön 2.5km-re mellém és széttorpedóz. Másodlagos fegyverzet leadott lövései 105, találat 2 (igen kettő). Ez is egy vicc.
Főtüzérséggel meg hiába lövöm az AP miatt. A 9 lövedékből 7 db találta el de nem volt neki elég.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ki sértődött meg?vcsaba1968 írta: Itt láthato ahogy ezt müvelem egy NC-vel
egyszer probáljátok meg mielött megsértödtök hogy a rombolok ezt csinálják
sandorati írta: ... hát ez az átdobom az Atago kapitányát hót büntetlenül a Myoko-ra sajna mégsem fájdalommmentes... minimum 200ezer kredit az "átképzés", és ha nem, akkor tök félnótás módjára Radics Gigi nótákat énekel a karácsonyfát bámulva...
...jelenleg totál besárgulva néz ki a fejéből...
Ui.: most, hogy beindult a 3x xp, és gyűlnek a vérszagra a farkasok, amúgy sem lehet egy értelmes csatát menni, mintha egy délután alatt elfelejtettem volna játszani, pedig annyit nem is ittam....
...eddig csatánként minimum 3-4 kill, most annak is örülök, ha nem én vagyok a csata első vízi hullája...
Azt hiszem ma pihentetem a játékot, inkább eszem a rántott busaszeleteimet... az legalább látszik rajtam...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.