Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10557 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Másodiknak lőttek ki csatában, és így is top 2. helyen végeztem, sajna bukta meccs....
A csapatban egyedül a top BB ért valamit, a többi csak dísznek volt...

Pedig szép volt, 5 citadella rombolóval :) (ellenfél CV-jét és rombolóját HEA-val).
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10558 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Édes istenem, kik játszanak ilyenkor?!
Nagato: pár t8-as, átlagosan inkább t7-esek voltak, csata végére 113k sebzésem volt, de a csapat nagyrésze eltűnt (amagi volt csak előrébb nálam conf medállal).
Aztán mentem Myokoval:

Már 13min-re ennyi volt az állás, mi a francot csinált a csapat?! A vége-felé lőttek ki, 2 német ca és 1 us bb ellen sokra nem megyek papír hajóval, legalább az amcsi meghalt (colo).
És napi küldiben 20 repcsit kéne lelőnöm, cv-t 2 meccs alatt nem láttam. Délelőtt nem értem rá, kora délután routert operáltam (most is), késő délután meg ilyenek mennek? (tegnap délelőtt gyorsan megcsináltam mai kellett, akkor normálisabb csapatokat kapok?)

Több
8 éve 11 hónapja #10566 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kezd tönkremenni az idegrendszerem
2 nagato bukta (113k és 75k sebzéses kör), 1 myoko bukta (30k-s), majd isokaze bukta, és ez az istenverte kör nyert csak:

Mindössze 2700 sebzés ágyúkkal, bb-k másik oldalt, Nürnberg és Tashkent 521 hp-n hagyott meg. És mire top2. xp? csak mert túléltem?
Amilyen szerencsém volt a repcsi küldi lecseréléskor 10 torpedó sebzésest kaptam helyette, marhajó, legalább isokazeval 4 megvan, ha hatsuval nem lehetett most.

Több
8 éve 11 hónapja #10573 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most, hogy akciós volt, megvettem az Ishizuchi-t, hát nem tudom, hogy a karácsonyi időszak miatt van-e, de kurva nagy csalódás.... A többi tier IV-es (és akár a III-asok is) BB-vel nem volt gondom, de ez szar.... Se sebzés (hiába van találatom), sokszor szednek ki majd fél HP-król 1 salvo-val stb.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10575 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Ishizuchi a Kongo és a Fuso keverékének tűnik, a 2 játékstílust ötvözve játszok vele.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Capt_BuvarKund által.

Több
8 éve 11 hónapja #10576 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Érdekes mód amikor 8-as tierrel megyek, akkor találkozok a csapatomban a legnagyobb sügérekkel, sokszor tényleg az a 0-hoz konvergáló IQ-sok miatt vesztünk :pinch:

Oldalmegjelenítési idő: 0.550 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.