Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10643 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én nagato ágyúja vagyok úgy, hogy össze vissza lő, de ha rendesen sebzek is, akkor is bukta.
Mai állás: 2x nagato bukta. Komolyan, 5-7 perccel kezdés után lehet tudni, hogy ki nyer. játékélmény 0 így.. Legalább a napi quest megvolt elsőre (2 kill)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10644 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!

Nem tudom mostanában mi van az amcsi vasakkal, de lassan kezd visszajönni a nehezen kikezelt NEW YORK szindrómám.
Újabban a NEW MEXICO-nak olyan lett a szórása mint a "nagy" elődé! :sick:
Egyszerűen katasztrófa! A KONGO-val lassan jobb a találati arányom +20km-re mint a NM-val 17km-re... :angry: :woohoo:
A COLORADO-ról meg ne is beszéljünk! Mióta megvan, már nem is alszom...! :huh:
A "Rémálom az Elm utcában" ehhez képest kutya f...a! Esti-mese két éveseknek! :blink:

Mondjuk, a torpedó észlelési távolság csökkentése is úgy kellet, mint egy falat kenyér. Lassan tényleg a ku...va rombolók uralják a játékteret. Mindenki más csak az ö szórakoztatásukra van.
Ahelyett, hogy megtanítanák a pö...et játszani velük, inkább a BB-ket szét nerfelik, hogy a sok csírának legyen sikerélménye...! :sick:
(Akinek nem inge ne vegye magára!!!)
És ez, minél nagyobb tierben játszom, annál fokozottabban igaz. :(

A mai nap tapasztalatából a csatahajókat elbaszták. Mozgása az zéró pontatlan hiába célzol pontosan bemegy max 1-2. Régebben ha a cirkáló bejött a közeledbe abba belehalt mert kifókuszoltad mint a szemét és most mi van körbelövöd max 1-2 bemegy kiröhög és rommágyújt. a DD-ről ne is beszéljünk nem is látod hol van csak spammolja a torpedókat és mivel olyan vagy mint egy bálna mozogni nem tudsz ki sem tudod fordulni. Nem tudom mi volt a baja a WG-nek az elözövel,de ez a patch egy rakás szar. A vége az lesz majd senki nem játszik BB-vel akkor majd nerfelik a következöt és ugyan az lesz mint a wot,ha plusszos az RNG vakon lövöd a citadellát ha nem akkor tökmindegy mit csinálsz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zolacka által.

Több
8 éve 11 hónapja #10645 Írta: Grievous
Tegnap nagatoval nem tudtam 13km-ről kicsapni egy mursmankot, aztán kiderült, hogy megállt a térképhatárnál, úgy bement egy citadell robbanással.

Komolyan, dd-vel se lehet játszani? Hatsu: 2079 damage, ágyúval, és bukta mi meglepő -.-
Jó a buff, de ha CSAK CA VAN sokra nem megy vele az ember. 2 Salvoval kicsapnak, te meg nem tudod torpedóval eltalálni. De ha BB-vel mész, biztos, hogy bekapsz 1-2 torpedót.

Több
8 éve 11 hónapja #10646 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kedves WG!

Mivel a Jézuska nem hozta el a kért I7 processzort, meg a 16gb RAM-ot, sőt még egy nyomorult GTX Titan-t sem, legalább Te gondolkodj el azon, hogy a fogyatékosoknak fejlesztett hordozókat kiszeded a játékból. Ha már a csatahajókat porig aláztad. Vagy adj nekik hordozó mentes MM-et, mert az előző csatámban forrt körülöttem a víz a szaros torpedóktól. Mivel itt lassan mindennek van torpedója, csak a csatahajóknak nem. A játékban nem. Mert amúgy volt nekik, és ne gyere nekem a Tirpitzel, ami egy prémium cucc.

UI: túléltem, oldalunkat nyertük, csata bukó lett. Van már ide is BOT program? Egy Furutaka esélyes rá..

Több
8 éve 11 hónapja #10648 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Annyit hozzáfűznék Stevedoki, hogy a CV-kel nekem nincs akkora bajom, mivel a valóságban is erősek voltak, és az tetszik, hogy le van korlátozva a számuk max. 2-re, ez így rendben is van.
Szoktam én is CV-zni és hiába oldom manuálisan a torpedókat, a BB.k is simán kikerülik, rácsapásonként ha van 1 torpedó találatom, az már jó :)
Ezekből az a tapasztalatom, hogy ha BB--zek, én nem tudom kikerülni a légi torpedókat, de ha CV-zek, nem tudom úgy ledobni, hogy ne kerülje ki könnyedén az ellen BB-je :)
Én annyit tennék, hogy a hajók légvédelme ne azt tegye, hogy könnyedén leszedje a repcsiket, hanem hogy megzavarja (és nagyobb legyen a szórás), így sokkal játszhatóbb lenne, mindkét oldal.

Több
8 éve 11 hónapja #10649 Írta: Grievous
CV: nálam dettó ugyanez. Rosszabb esetben még repülő se marad a meccs végén.

Már kezdek sírni, hol a nyugtatom?

Fordulok, akkor hallom, hogy torpedók jönnek, a hajóorral szemben, myokonk valamivel korábban dobta le, de minek. Vagy fordulok és 3 betalál, vagy hajóorrba lő 1. 1 talált, -fél hp, 20k kompenzálás. 600 sebzést meg mogamiba lőttem, kezd kiakasztani mind az mm által összerakott csapatok, mind a dd-k. Isokazeval legalább sikerült 30k sebzést összehozni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.437 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.