Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10650 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
"Örömködő" rész;

Tegnap este megleptem magam egy Kutuzov prémhajóval, igaz az árát részletre fizetem :lol: , de hál'Istennek nem csalódtam benne... :silly:
(jelenleg "tanul" a kapitány)

Ahogy Szete bátyó dicsérte a Tirpitz-et, és hogy minden egyes regisztertonnája megérte a ráfordított sok-sok pénzt, nos, én is így érzem... jó kis hajó ez a Mikhael...

"Dühöngő" rész;

A Kutuzov jó kis csatái után - tegnap éjfél felé - mondom leszorzózok még 1-2-3 hajót, oszt alvás.
Jött az Atlanta, másik kedvenc hajóm. A jól megszokott hosszú cicis random, MM felülről lefelé;
2 Tirpitz,
3 Atago !!! :ohmy:
1 Cleveland,
és a többi vegyes fenevad.
Köztudott az Atlanta igen-igen rövid lőtávolsága, úgy megettek a "nagyok", mint kacsa a nokedlit.
Ez még hagyján. Talján paraszt, akit szinte az elsők között lőttek ki, elkezdett beírogatni a chat-be a csapatnak;... idiot noob, DIE!DIE! DIE!
Írom neki, hagyja abba, csak a KUSS!!! felkiáltást használva, mondom ezt talán megérti... Na onnantól én voltam minden, mi szem-szájnak ingere, egyértelmű volt, hogy 2 sorozattal kiszednek, de hogy a bunkó parasztja milyen jókat röhörészett ezen a chaten, bosszantó volt.

Szóval innen üzenem a kis mocskos picsaszájú buzinak (bár a nevét nem is néztem), hogy a jóqrvaanyjának mondogasson ilyeneket, miközben pakolja hátulról a némbert...

HHÚÚ... most egy kicsit megkönnyebbültem... kiadtam a feszkót ;) :P :whistle:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sandorati által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10651 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feltételezem, hogy az Atago az első hajója, így tier 8-cal kezdi a játékot és fogalma sincs a dolgokról. Mikor dd-vel tolom sokszor előfordul sajnos, hogy a csőlátású cirkálóink simán kitorpedóznak. Veszekedni nem érdemes velük, mert valószínűleg csak én gondolom úgy, hogy az a hibás aki torpedózik és nem az, aki belement...szerintük: "miért nem kerülted ki?"

Gizmo írta:

sjay177 írta: Első meccsem ma: Shimakaze-val haladtam az egyik Atagonkkal párhuzamosan, majd kicsit közelebb jött hozzám és a 4 torpedójából 3 eltalált. Ennyi volt számomra a csata. A javítás 220k, kompenzációnak kaptam 40k-t...

De az a buzi fasz miért nyomott beléd egy halom torpedót? :woohoo:
Basszus nem látta, hogy ott vagy?
Az ilyeneket nem értem. Mit gondolnak mikor elengedik a torpedókat?

Több
8 éve 11 hónapja #10653 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gyerek az angol csatahajóval tolt olyan 10-12 találatos citadellákat az előző csatában, hogy inkább ráhagyom egyenlőre! Azt mondja a gyökér: kurvára tud citadellát lőni! Ühümmm. :S Mind a 10-12 lövedék jön kanyarba utánam a Nürnberggel ahogy kanyargok hátha nem talál el. Én kis hülye, mit képzeltem. Utánam még 4 hajót lőtt citadellákkal halomra. Szóval Ő is megbaszhatja a tetves tehetségtelen kurva anyját.
Ja és magyar volt a kis köcsög. :(

Több
8 éve 11 hónapja #10656 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én már tényleg nem tudom, hogy a WG direkt rak bele ennyi bot--ot a játékba, vagy valóban ennyi a sok gyökér, tapló retardált játékos. Sorban bukó meccsek... (arról nem is beszélve, hogy 10-15 lövedékből jó, ha 1 talál, és az is allig sebez, a DD vel is kb. annyi a sebzésem találatonként, mint a csatahajómmal, ami elég szánalmas...).
Amúgy ezek a WG-sek elég tehettségesek, a world of warship-nél pár hónap alatt elérték azt a mélypontot, amit a wot-nál évekbe telt, gratula nekik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zolacka

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10668 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv Mindenkinek!

Ááá! Ne higgyétek, hogy ez a mélypont! Lehet ez még rosszabb is. Amikor majd motorcsónakként cikázó anyahajók, és az őket kergető, a semmiből torpedókat eregető DD-k lesznek csak a pályán, az lesz csak az igazi...

Az aim bot lehetőségét pedig nem fogják kivenni a játékból, mert az azt jelentené, hogy a másodlagos és a légvédelmi fegyverek megszűnnének automatán működni. Ahhoz, hogy azok el tudják találni a célpontot, kell a gép által számolt előretartási pont. Innen pedig, csak egy köpés kinyerni és megjeleníteni azt. (Köszi WG...)

Még egy dolog, ami szerintem fölösleges az, hogy az ágyúk szórása mellé miért van szükség az RNG-re is? Illetve, hogy miért ennyire szélsőséges értékek között dolgozik. Az egyik alkalommal, a legpontosabb ágyú is úgy lő, hogy nem találsz el vele semmit, a másik esetben pedig, a legpontatlanabb is, lézerágyúként működik.

Túl sok az átláthatatlan, balanszolgatásra használt paraméter. És túl sok, az olyan alapelv, mely az elején jól meghatározza a játék fő részeit, de a későbbiekben, maguk a fejlesztők vesznek semmibe, ezáltal teremtve egy teljesen kaotikus, kifordított játékot.

Az biztos, hogy a WG nem úgy gondolja sajnos, hogy hosszútávon a minőség fog pénzt termelni, hanem a prémium hajók, és a „Kihagyhatatlannak beállított, nem sok tartalmat felvonultató” akciók…

Még szerencse, hogy azért vannak az életben olyan cégek, akik másként látják ezt. (Toyota, Merci, BMW, Cannon, Nikon, HP, Asus, Bosch, Elektrolux, stb. stb. stb.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 10 hónapja #10669 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!

Ááá! Ne higgyétek, hogy ez a mélypont! Lehet ez még rosszabb is. Amikor majd motorcsónakként cikázó anyahajók, és az őket kergető, a semmiből torpedókat eregető DD-k lesznek csak a pályán, az lesz csak az igazi...

Az aim bot lehetőségét pedig nem fogják kivenni a játékból, mert az azt jelentené, hogy a másodlagos és a légvédelmi fegyverek megszűnnének automatán működni. Ahhoz, hogy azok el tudják találni a célpontot, kell a gép által számolt előretartási pont. Innen pedig, csak egy köpés kinyerni és megjeleníteni azt. (Köszi WG...)

Még egy dolog, ami szerintem fölösleges az, hogy az ágyúk szórása mellé miért van szükség az RNG-re is? Illetve, hogy miért ennyire szélsőséges értékek között dolgozik. Az egyik alkalommal, a legpontosabb ágú is úgy lő, hogy nem találsz el vele semmit, a másik esetben pedig, a legpontatlanabb is, lézerágyúként működik.

Túl sok az átláthatatlan, balanszolgatásra használt paraméter. És túl sok, az olyan alapelv, mely az elején jól meghatározza a játék fő részeit, de a későbbiekben, maguk a fejlesztők vesznek semmibe, ezáltal teremtve egy teljesen kaotikus, kifordított játékot.

Az biztos, hogy a WG nem úgy gondolja sajnos, hogy hosszútávon a minőség fog pénzt termelni, hanem a prémium hajók, és a „Kihagyhatatlannak beállított, nem sok tartalmat felvonultató” akciók…

Még szerencse, hogy azért vannak az életben olyan cégek, akik másként látják ezt. (Toyota, Merci, BMW, Cannon, Nikon, HP, Asus, Bosch, Elektrolux, stb. stb. stb.)

A patch óta lejátszott meccsek tapasztalataiból itélve a bb-kel játszó emberek életét igen megnehezítik, hiszek akkora a firerate,hogy nincs megfélemlítö ereje. Bármelyik cirkáló vagy Destroyer /ami mégrosszabb/ simán bejön 2-3 km-re és még ha telibe is lövöd mondjuk a front ágyukkal/ez tapasztalat!/ bekap mondjuk 5k sebzést ami röhejes ö pedig kitolja rád a torpedókat esélyed nincs kikerülni. És akkor ne számoljuk a csapatban lévö sötétségek számát. Mert a esélyek nagy százalékában nincs csapatjáték. Am nem értem miért rakják be a csapat csatát és a klán építést ide,értelmes dolog lenne.

Oldalmegjelenítési idő: 0.439 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.