Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10514 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Van valami gebasz, bug ma. Nem azt mondom, hogy minden lövésem találni szokott, de ilyen szar találati még soha nem volt.....

Lövöm az ellent, aki velem párhuzamosan halad, és jó volt az előretartásom stb., de az összes lövedék vagy túlment rajta, vagy mellé (felém közelebbi oldalon csapódott be).

Engem inkább a HE sebzés sor zavarna a legjobban (éppenséggel zavar is, mert CAval folyton hasonló van).
Valami banális hiba van WG oldalon. 24 HE találattal 5610 hp sebzés? Az lövésenkénti 233hp sebzés átlag. Nagyon nincs rendben, föleg ebben a tierben. Ugyanis egy HE-nél nincs "overpenetrate" mint AP-nál. Illetve nem szabdna lennie. WG fórumon van is róla topik. Vannak ennél rosszabb sebzés átlagok is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10537 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
enyit az ajándék hajorol
és a mai naprol
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10542 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam ma leszorzom a kis új jövevényt hát nem!

Ez idáig 1* lett leszorzózva akkor, de csak akkor top tierben voltam vele és szakaszban és az első csatám volt vele.(Akkor ha jól emlékszem 7 hajót kiszedtünk szóval akkor sem volt valami jó leosztás nálunk csapat terén, de top tierben voltunk legalább és meg tudtuk nyerni nagy nehezen!) Akkor le tudtam szorzózni az óta mentem vele még 5 csatát az összes bugta volt, mint ez az utóbbi is és újra 3 volt a topp tier, de itt nem lehet vele csodát tenni hármas hajók ellen .... :pinch:
Köszi WG ezt a csapatot is az újabb esélytelen csatát a tier alján!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10546 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A játék elérte a wot szintjét

sirnak , hogy nincs elég magas szintö hajo ,igy nem is lesz.
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #10548 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tier X-ben itt is ugyanaz a helyzet pénzügyileg mint WoT-ban. Ha Montanaval nem sikerül valami jó nyertes kört menni akkor még prémiummal is 30-40K minusz a meccs vége. Főleg ha kilőnek és még vesztes is a meccs.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 11 hónapja #10555 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Tier X-ben itt is ugyanaz a helyzet pénzügyileg mint WoT-ban. Ha Montanaval nem sikerül valami jó nyertes kört menni akkor még prémiummal is 30-40K minusz a meccs vége. Főleg ha kilőnek és még vesztes is a meccs.

Ami a karácsonyi szünet alatt igen nagy százalékban lehetséges :( Személy szerint 53% ról estem le 50.9%-ra, nem vagyok statwanker de azért bosszató

Oldalmegjelenítési idő: 0.430 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.