Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10407 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Egyszerűen játszhatatlan az egész, sorra bukó meccsek, semmi kis sikerélmény legalább. Az ellenfél is legalább 2-szer, 3-szor többet sebez salvo-ként, mint én, bármilyen hajóval vagyok. A WG ezt is ugyan úgy elbassza, mint az összes játékát....

Nekem eddig 50% ,de a bukó is olyan volt,hogy 70-80k min sebzés,viszont mivel egyedül maradtam a fél enemy ellen nincs esély. Ezért írtam amit írtam nemrég. Nekem is van egy 8 éves nevelt fiam ,de ö nem játszat ezzel mert még nem látja át. Viszont vannak olyan szülök akik persze menjél mert legalább letudja a terhet magáról. Nem ítélkezem semmi ilyesmi, csak másképpen látom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10442 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mi a pics@ volt ?
Az elején első lövésből kirobbantja a fúl HP-s Chikumát kezdés után néhány másodperc elteltével..... meg a többi?

Nem egy képessége van a legénységnek, de ez már vérlázirtó volt...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10443 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem ne mond, örültem végre 2 hét pihi tudok játszani és mi van az ideg szétbasz mert a sok autistát összefújta a szél és nem tudok egy normális kört menni mert a sötétségek séta hajókáznak.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zolacka által.

Több
8 éve 11 hónapja #10469 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... hát ez az átdobom az Atago kapitányát hót büntetlenül a Myoko-ra sajna mégsem fájdalommmentes... minimum 200ezer kredit az "átképzés", és ha nem, akkor tök félnótás módjára Radics Gigi nótákat énekel a karácsonyfát bámulva...
...jelenleg totál besárgulva néz ki a fejéből...

Ui.: most, hogy beindult a 3x xp, és gyűlnek a vérszagra a farkasok, amúgy sem lehet egy értelmes csatát menni, mintha egy délután alatt elfelejtettem volna játszani, pedig annyit nem is ittam.... :blush:
...eddig csatánként minimum 3-4 kill, most annak is örülök, ha nem én vagyok a csata első vízi hullája... :lol:

Azt hiszem ma pihentetem a játékot, inkább eszem a rántott busaszeleteimet... az legalább látszik rajtam... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zolacka

Több
8 éve 11 hónapja #10471 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ismerős... Új patch óta a torpedó észlelés csak arra jó, hogy tudom, most halok meg, esélyem sincs kikerülni (még cirkálóval sem), bezzeg, mikor CV-zek, símán kikerülik a repülők torpedóit, a csatahajók is.... A DD-ket még erősebbé tették, ennyi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10472 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
North Carolinán fent van a modul ami megnöveli a másodlagosok pontosságát, és ehhez még fentvan a zászló is ugyanezért. De persze egy DD-nek nincs félnivalója egy csatahajótól, úgyhogy odajön 2.5km-re mellém és széttorpedóz. Másodlagos fegyverzet leadott lövései 105, találat 2 (igen kettő). Ez is egy vicc.
Főtüzérséggel meg hiába lövöm az AP miatt. A 9 lövedékből 7 db találta el de nem volt neki elég.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.