- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Igaz ami igaz iskolai szünetekben megnövekednek a droidok arányai. Minden elöitélet nélkül. Nekem is van egy 8 éves nevelt fiam,de nem engedem játszani sem ezzel sem az ilyen típusú játékokkal mert nem neki való. Több kell mint csak hajókázni és mint ahogy bárki és én is baromira szívemre tudom venni , hiába teszünk meg mindent elmegy a meccs mert a többiek nagyrésze nem tudja mit kell csinálni. Honnan is tudná hisz gyerek ö csak hajókázni jött. De ez van le kell nyelnünk ezt a békát Kellemes karácsonyt mindenkinektyer82 írta: Az Isten nem baszott még ilyet, folyamatosan, minden meccsen ugyan az a menetrend, forgatókönyv. Csata feléig vezetünk, aztán mégis bukó.Bármit csinálok, vagy csinál az az 1-2 játékos. Előre eldöntött meccsek. A pár ezer HP-s hajókat nem lehet sebezni. Míg előtte 1-2 salvoval több ezer-tízezer HP-t lesebeznek róluk,aztán vége, minden lövés mellé megy stb. Ez már nem az RNG...
Ne aggódj nekem is 200 a vérnyomásom,a mai nap kifogom az össze autistát. Nem nézik a map-ot mennek mindenfelé mint a birkák. Meglátják az enemyt és elszalad a sarokba. Engem meg 3 oldalról kifókuszolnak. Nem is értem minek játszik az ilyen. Komolyan kellene irni egy report note- t a wg nek. Irjanak egy teszt progit pl 10 próbajáték változó nehézségi szinten és aki tök hülye az menjen a többivel coop battle-ezni ami nem javul az aránya. Mert így azok játékkedvét rontják el aki tényleg szeretne gyözni és természetesen tenni is érte.tyer82 írta: Értem én, hogy növekszik ilyenkor a retardált idióták száma, de hogy tegnap este és ma is eddig zsinórban a 20. bukó meccs.......
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.