Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #19349 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Legalább néha, de csak néha nem kaphatnék normális cv-s társat???? Pedig mind a két ellenséges cv-t meglátogattam. Összesen 133k dmg, és értünk velem valamit??? Kipontoztak minket....

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19354 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Ezt a CrasyOne nevűt tudnám ajánlani... nem is tudtam, hogy van annyi repülőm, mint amennyit leszedett... méltó ellenfél volt, díszhelyen állítom ki a skalpját! :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19377 Írta: Szete58
Vagy inkább őt:

Amikor ezt néztem, kb. olyas érzésem volt, mint amikor Klampár Tibit...

láttam életemben először élőben játszani. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19425 Írta: Szete58
Inkább ide teszem, mert nincs okom miatta dühöngeni...

Get200 írta:

Grievous írta: Mi a jó abban, ha a NO a Hakuryu mellett marad, mindvégig!

Nálam az egyik csatában két Kutuzov kisért egy CV-t. Nem csináltak mást csak betámasztották magukat egy sziget mögé. A két K. Körbevette, hogy ne tudják torpedózni, majd felváltva füstöltek ha megjelent valami repülő. Egész csata alatt nem lőttek semmire.. Biztos nagyon izgalmas volt..

Inkább hasznos. Legutóbb, amikor Lexingtonnal mentem, két Bugyonnij - szakaszban voltak - kérés nélkül beállt a két oldlaamra. A csata háromnegyedéig kísértek, csak akkor váltak le rólam, amikor írtam a chatbe, hogy elfogytak a repülőim - nagyon jó volt az ellen japán CV-je -, viszont a közelembe sem jutott se repülő, se romboló. A spotokon kívül két killt tudtam hozzátenni a csapatmunkához, a fiúk simán lehozták a meccset. :)

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy vagy jön velem valaki kapásból, vagy megkérdi, kell-e AA.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #19480 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Srácok, nagyon figyeljetek a barakkra, mert telenyomták 1. tierbeli kapitányokkal. Nekem a Hiryu kapitánya ment a levesbe mert nem figyeltem. 12 skilles kapitányt buktam, utána mérgembe kidobáltam minden szart. Ami enyhítette a bajt, hogy volt egy 8 skilles kapitányom talonban, szóval az ment a Shokakuba :S ennyit bukhat az ember ha nem figyel.

Több
8 éve 7 hónapja #19497 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Amennyi kört megyek, annyival arányos az eladási vágyam a zuiho tekintetében (alacsony meccsszám, magas eladási inger)

Természetesen Bogue ellenfél, megint bukta zuihoval (nem is tudom mikor mentem vele utoljára nyertes meccset). 1500 free xp kéne még, mert most van 21k free xp-m, csak ha mindent elköltöm, akkor alap setuppal és gépekkel kéne mennem. De nincs is kedvem 100-500 xp-s köröket menni :S
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.