Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19649 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Pedig 6. szinttől kárpótolva leszel minden addigi szenvedésért :lol:
Na akkor egy kis 8. tier - Shokaku :whistle:
- alapvetően a Wg fejlesztői csapatánál fel lehet fedezni némi rejtett avagy elnyomott perverzitást, miszerint akár a WOT avagy a WOWS esetében egy fejlesztés alatt álló hajó/tank esetében mindig +2 tierben vagy, mikor fullos a gép, akkor pedig folyamatosan az alacsonyabb szintűeket gyilkolod. Igazán még nem értettem meg ezt a logikát, hiszen ez fordítottan lenne méltányos és ésszerű. Azaz fullos hajóval már jöhet a +2 tier.
Nos ez is egy ilyen csata volt, az első hullámomat bedarálta a hajók légvédelme, szó szerint. 0 sebzés, 16 lelőtt gép. Puff. el is kapott az ideg... Ezt követően hagytam a francba az egészet és az ellenfelem után sunnyogtam :evil: mondván ha már nekem szarul adja, neki se legyen jobb ... és el is süllyesztettem :evil:
Utána még egy Tripitz jött az étlapra, és ennyi..... igaz neki nem volt ideje leégni (pedig a nagykönyv szerint támadtam, elsőnek torpedó attack, utána bombázók), mivel közben a mi Iowa-csatahajónkkal pofozkodtak... amúgy nem értem, ki az a marha, aki közel megy egy Tirpitz-hez :woohoo:
kapott is pár torpedót az amcsi huszár, mielőtt szétcsapta a német vasat :sick:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19928 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Megérkezett a Taiho-m, éljen a tripla kötelék :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz, Lajler, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 6 hónapja #19986 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Grievous írta: Amennyi kört megyek, annyival arányos az eladási vágyam a zuiho tekintetében (alacsony meccsszám, magas eladási inger)

Természetesen Bogue ellenfél, megint bukta zuihoval (nem is tudom mikor mentem vele utoljára nyertes meccset). 1500 free xp kéne még, mert most van 21k free xp-m, csak ha mindent elköltöm, akkor alap setuppal és gépekkel kéne mennem. De nincs is kedvem 100-500 xp-s köröket menni :S

Én a Bogue-al vagyok így most éppen nincs a kikötőben :(

Több
8 éve 6 hónapja #20094 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
van erről normális oktató videó, hogy kell velük játszani?

Több
8 éve 6 hónapja #20096 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

pkrusi írta: van erről normális oktató videó, hogy kell velük játszani?

biztos, de szerencsére nem maceras, nem is draga, vegyel egy Hoshot aztán tolhatod :)

alapvetoen japannal torpedo sebez, bomba meg csak van. raklikk a hajora amit tamadni akarsz, az az automata dobas. ha lenyomod az alt-t es ugy klikk, az a manualis. teljesen egyertelmu es nem 8 szazaddal kezdesz, meg nem kell az elejen manoverezgetned a hajoddal, ugyis olyan lassu hogy tokmindegy. idovel meg belejossz :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #20103 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

vonKurz írta:

pkrusi írta: van erről normális oktató videó, hogy kell velük játszani?

biztos, de szerencsére nem maceras, nem is draga, vegyel egy Hoshot aztán tolhatod :)

alapvetoen japannal torpedo sebez, bomba meg csak van. raklikk a hajora amit tamadni akarsz, az az automata dobas. ha lenyomod az alt-t es ugy klikk, az a manualis. teljesen egyertelmu es nem 8 szazaddal kezdesz, meg nem kell az elejen manoverezgetned a hajoddal, ugyis olyan lassu hogy tokmindegy. idovel meg belejossz :)

köszi^^ második skillnek jó lesz a fire prevention? más értelmeset nem nagyon találtam...
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.