Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 11 hónapja #20265 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
az manuális célzás lényege, hogy irányban állnak a parasztok, nyomom altot, rublikát közel húzom hozzá s jóidő? ha meg már megkezdte támadást, akkor már nem tudok félre klikkelni.

ennyi kb?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #20267 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Első körben ennyi. :)

Később aztán sokat finomíthatsz rajta, pl. nem automatikus támadásra küldöd kapásból a gépeidet, hanem kijelölsz nekik egy optimális pontot, ahonnan már kézi vezérléssel irányítod őket a hajóra.

Ha már gyakorló csatában jól megy, akkor indíts csak randomot, de még így is érnek majd meglepetések. Sebaj, ráérzel majd. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 11 hónapja #20269 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Lehetne olyan opció hogy pl. "saját tier" játékmód. Nagyon sokat dobna a játékon. Ha így még nehezebben menne a MM, akkor lehetne hogy naponta 5x lehessen választani, vagy valami :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #20270 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Szete58 írta: Első körben ennyi. :)

Később aztán sokat finomíthatsz rajta, pl. nem automatikus támadásra küldöd kapásból a gépeidet, hanem kijelölsz nekik egy optimális pontot, ahonnan már kézi vezérléssel irányítod őket a hajóra.

Ha már gyakorló csatában jól megy, akkor indíts csak randomot, de még így is érnek majd meglepetések. Sebaj, ráérzel majd. :)

jaja ott forgok körülöttük, mint egy rossz qrva xD akkor értem a lényeget^^

nem akarok gyakorolni botok ellen, inkább élesben, úgy a tuti <3

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20272 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Krisztian írta: 4432 csata után már kilépkedek. Sokkal több úgysem lesz már. Épp ezek miatt, lehet ezt a t+2-t normálisnak érzed, magyarázod én nem, játszok mással. Pont emiatt hagytam rá a tankost is, valami 35K csatával. Amikor kibasztak sg fórumról, épp a helyi magyar vitéz osztott ki, hogy annak idején volt t+4 is. Ha már értelmetlen játékot akarunk, legyen t+8, nem? Pókerezni sem ülök le senkivel, ha ő 2x húzhat, vagy az ő paklijában 8 ász van. Alap dolog normáliséknál. Most persze az sg-s példánál ritka szarul játszott a gyerek, neki jól jött a t+2, nah de ne bassz már, a másik oldalon is játszana valaki, aki tudja hol van a tank eleje.

A Lexington fejlesztem, eddig a stock gépekkel folyamatosan +2 tierbe rakott be, a gépeim, el se jutottak a célig, 10-es hajók légvédelme bedarálta őket. Anno szerettem a wot-ot, és bizony T29-el harcoltam E100 ellen, T20-al Is7 ellen. Nem harc volt, csak fogcsikorgatta, dacos ellenállás és nagyon egyoldalú.
De ha beléptem a csatába, akkor én nyomtam rá a csata gombra, és megpróbálom megtenni amit lehet, hiszen ha más nem, a csapatod megpróbál számítani rád. Bár sokszor a saját csapat nagyobb csapás mint az ellen. Ilyenkor a wg-t küldöm el a picsába, a csapatomért pedig megpróbálok küzdeni.

Szóval mikor kilépsz nem a wg-t bünteted, hanem a csapatod. Amúgy a wot fórumról engem is kitiltottak :evil: mert arra buzdítottam a játékosokat, hogy fogjunk össze a wargaming ellen, és csak egyetlen dologgal lehet őket változásra bírni, ha nem játszunk :silly: de nem egy két ember, hanem egy nagy közösség, aki hangot ad véleményének, és ha kell jelzi is azt. Kaptam játék bant is, akkor fejeztem be a hivatalos wot oldalon a fórumozást. Mert volt aki átgondolta, mit is jelentene, ha erre az összefogásra a többi, európai, amerikai, vagy a többi más fórumon is csatlakoznának.

Mit jelentene, ha több ezer, avagy több tízezer játékos mondaná, oké, létrehoztatok egy jó játékot, és utána a tönkre is tettétek. (az érthetőség kedvéért, ez alatt a wg csapatát értettem)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20279 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Oké, kiléptem 3 haverral, mert meguntuk, hogy csak tier+2. Unistall. Aztán magyarázkodj. Annak idején volt 40K, most van 13, lesz ez 3, ahogy a repülős fosban.Remélem pénzt kapsz ezért.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.