Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18240 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Lajler írta: Zuihoval nem lehet kiszedni egy Cv-t?

Attól függ ki az ellenfeled, illetve rajta tudsz-e ütni az ellenfeleden. Ezen múlik minden, meg a jó célzáson. Bármilyen cv-el ki tudsz ütni egy másikat, ha ügyes vagy.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18241 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Azért a Hoshóval nem hiszem :D Én úgy értettem, hogy elég az a 8 torpedós és egy bombázós, hogy egy rácsapásból kiüssek mondjuk egy másik zuihot?

Több
8 éve 7 hónapja #18244 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

Lajler írta: Zuihoval nem lehet kiszedni egy Cv-t?

Attól függ ki az ellenfeled, illetve rajta tudsz-e ütni az ellenfeleden. Ezen múlik minden, meg a jó célzáson. Bármilyen cv-el ki tudsz ütni egy másikat, ha ügyes vagy.

Régen sokat kellett gyakorolni a japán torpedóvetőkkel.
2db 4-es raj ugye. Általában 1 vagy 2 találat rajonként, ami 2-3-4 torpedó támadásonként. nekem valahogy nehezebben ment vele mint az amerikai rajokkal. Gyakran harapófogó taktikát alkalmazva 2 oldalról csaptam le, hogy legalább ne lehessen kikerülni a torpedókat teljesen. na azért anyáztak sokat :D De tény hogy nem egyszerű sokszor a másik hordozót elkapni. Érdemes a bombázókat picit később, látóhatáron túlról küldeni, ha már elhasználna a javítást a vízbetörésre amit a torpedók okoztak (na ez ugye nem mindig van:P).

Több
8 éve 7 hónapja #18254 Írta: GaiusHun
Így van, első lépésben elég ráküldeni a két torpedóvető rajt, meg egy bombázót. Gyullad, süllyed, ekkor javítani fog, mert ha vár, pereg lefelé a hp, 30-40 másodperc után mehet az utolsó bombázó raj, érdemes manuálisan, mert akkor nagyobb a sebzés és a gyújtás. De automatán is beüt, ha nem manőverez a hajó ezerrel. Pedig szoktak :woohoo:

Több
8 éve 7 hónapja #18255 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Erre gondoltam én is, arra voltam kíváncsi, ha beüt 4 torpedó és van egy vízbetörés. Ezt ugyebár megjavítja. utána mennek a bomberek, és gyújtanak. ez a sebzés mennyiség elegendő egy azonos tierű cv megsemmisítéséhez?

Több
8 éve 7 hónapja #18281 Írta: GaiusHun

Lajler írta: Erre gondoltam én is, arra voltam kíváncsi, ha beüt 4 torpedó és van egy vízbetörés. Ezt ugyebár megjavítja. utána mennek a bomberek, és gyújtanak. ez a sebzés mennyiség elegendő egy azonos tierű cv megsemmisítéséhez?

Ez annak is függvénye, hogy mennyi az adott hp-ja a megtámadott hajónak, milyen skillekkel van felszerelve a kapitánya, van e tűzoltás segítő zászló a hajón...... elvileg ha lekapod 4 torpedóval, utána egy kötelék bombázóval, és javítás után gyújtod, akkor igen, mert leég. De mint mondtam, több tényezős a dolog. Ha ügyes vagy, egy fordulóból elkapod, ha a célpontod is ügyes, akkor két forduló, ha ... túléled az ő ellentámadását. De alacsonyabb tierben nem nagyon figyelnek az ellenséges cv kikapcsolására. Pedig eldöntheted vele a csatát, vagy jelentősen befolyásolhatod.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.