Japán repülőgép-hordozók

Több
9 éve 1 hete #18818 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

hajzol írta: Nem prémiummal - életben maradtam, a harmadik voltam a csapatban győztes csata után, és 26k még lejött a javításra és pótlásra. De nem ez az érdekes, hanem az, hogyan adhat ilyen keveset ilyen magas sebzésre?

mert nincs prémium előfizetésed, sajna minél magasabb szinten leszel, annál kevesebb lesz a bevételed.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #18820 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

hajzol írta: Nem prémiummal - életben maradtam, a harmadik voltam a csapatban győztes csata után, és 26k még lejött a javításra és pótlásra. De nem ez az érdekes, hanem az, hogyan adhat ilyen keveset ilyen magas sebzésre?

mert nincs prémium előfizetésed, sajna minél magasabb szinten leszel, annál kevesebb lesz a bevételed.

Ez sajna így van. 8as anyahajóval pl. Ha sebzek 100.000 pontot és kilőnek simán mínuszba végzek.
140 000 a javítás és ha nem csinálok semmi extrát csak sebzek akkor premiummal is csak kb 80 90ezret ad.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Neutra által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #18835 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Kicsit durva, hogy BB-vel védik a CV-t... próbáljam a meg riujómmal beütni egy Carolina fedezete mellett a másikat.... hát, nem sikerült :@ Másodjára meg egy york meg egy NM volt mellette. Mi a fészkes fene van mostanság? o.O
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Lajler által.

Több
9 éve 1 hete #18840 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
ha szorosan egymás mellett vannak, akkor a legszélsőt támadd, és széles sávban dobd le a torpedókat, na persze ilyenkor előre mennek a bombázók, s utánuk szorosan a torpedó vetők, így megoszlik a légvédelem.Azonban a Carolia komoly aa védelemmel rendelkezik. Egyszer sikerült elkapnom így két csatahajót, bementek egy szorosba, és eléjük dobtam a torpedókat, ők meg belevágtattak, mert nem volt hely manőverezni. Lassítottak, de késő volt :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
9 éve 1 hete #18842 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Lajler írta: Kicsit durva, hogy BB-vel védik a CV-t... próbáljam a meg riujómmal beütni egy Carolina fedezete mellett a másikat.... hát, nem sikerült :@ Másodjára meg egy york meg egy NM volt mellette. Mi a fészkes fene van mostanság? o.O

Téged meg nem védett az a átokfajzat Fuso :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
9 éve 1 hete #18883 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Az hogy van hogy 39K sebzésre csak 49137 kreditet kapok amikor CA vagy BB esetleg DD-vel megyek simán kapok rá 75-80 K ezüstöt !

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.