Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18283 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
alacsony tierben megfigyelésem szerint még nem nagyon használnak zászlót. az a lényeg, hogy elvileg sikerülhet :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18296 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Lajler írta: alacsony tierben megfigyelésem szerint még nem nagyon használnak zászlót. az a lényeg, hogy elvileg sikerülhet :)

B) rajtad múlik, és igen, sikerülhet. Utána viszont te uralod a csatateret és azt süllyesztesz el akit akarsz, mert nem lesznek vadászok akik blokkoljanak, nem lesznek ellenséges torpedóvetők akik a te flottádat támadják, a vadászaid meg mehetnek rombolókat spottolni :evil:
Szóval onnantól minden nagyon állat lesz :silly:

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18572 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Miután mentem egy buktát bogue-val, ahol én voltam egyedül amcsi cv, gondoltam előveszem a zuihot. Ja, annyi volt a gond, hogy 18. percre töltött be a játék, és az ellen zuihoja le tudta szedni 1 v 2 torpedósomat, mert véletlen azokat küldtem ki elsőnek,

Csata vége. Igen, ez nem az én csapatom dd-je. Csak amiatt nyertünk, mert kezdetben több pontunk volt. Amúgy 1-2 torpedó találatot elég közelről tudtam lőni, de a rendszer kézi célzásához adott kezdőiránya általában... elég pocsék, olyan szögben és távolságra dobja, hogy nem lehetne eltalálni a célpontot, főleg, ha még ki is tágul a kör
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 7 hónapja #18589 Írta: GaiusHun
Na erre a csatára büszke vagyok, de nem csak a kilőtt 92.891 dmg-re, hanem arra, hogy mind a két ellenséges repülőgép-hordozót elkaptam, kiérdemelve a csapat elismerését (nem is tudtam, hogy ilyen is van), sajna a végén Nagato-t lelopták előlem, pedig már süllyedt :whistle: Sajnos a saját kis társamat jobban izgatták az ellenséges csatahajók, de így is megoldottam. Bezzeg őt meg majdnem kiszedték.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18597 Írta: GaiusHun
Nos, készítettem, egy próba videót a Hiryo hordozóról egy rövidke elemzéssel, sajna első csatám volt, és késve töltött be, de a Ranger-t kiemeltem :)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol, Norbee82, bela455, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #18604 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Ha nem nagy kérés tőlem ilyen videókat csinálhatnál többet, már ha időd engedi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.