Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18888 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Gabrikovics írta: Az hogy van hogy 39K sebzésre csak 49137 kreditet kapok amikor CA vagy BB esetleg DD-vel megyek simán kapok rá 75-80 K ezüstöt !

ágyúval menőbb ölni...

volt egy Hakum, de eladtam, mert xar.
egyszerűen xar.
ami sebezni tud rajta, az a 3 torpedós, de tul sok a 9-10-s cirkáló, és ok megeszik...

a repuloi meg elfogynak. ruhelltem no, az amerikai bombazok utan egyszeruen tul gyenge volt...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18965 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Kezdő lépések a japán CV világban :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja #18985 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Azt hiszem eddig ez a top sebzésem, és lehetett volna még jobb is, de foglalási pontokkal győztünk, 2-2 cv mindkét csapatban, az egyik hordozót elkaptam, még a játék első szakaszában, a második ügyesen bujkált, mire megtaláltam, vége lett a csatának. Az ellen rombi is bujkált a végén, mert őt a vadászokkal kergettem el a csatahajók közeléből :woohoo:

A következő videó ez a visszajátszás lesz, mert ha élőben tolom, nem adja :whistle:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #19063 Írta: GaiusHun
Az igazat megvallva nem értettem a Rangert, mivel a vadász századát dd kergetésre használta, én meg csak rá koncentráltam. 2. körből kiemeltem, ő egyszer jött rám, fél hp-m maradt.
Fontos srácok, és ez a csata kiemelten jó példa rá, ha kiütöd az ellenséges cv-t, akkor utána szabadon garázdálkodhatsz. A csata második felében a csatahajósok kifejezetten utáltak :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #19095 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Igyekszem ezt az elvet követni, csak nem mindig sikerül :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #19220 Írta: GaiusHun
Megvallom őszintén az elején kicsit elkeseredtem, mivel választanom kellett. Miért is? Sajna kis társam valamiért úgy gondolta tök király ha a gépeit halomra löveti. Szóval a választásom az Independencre esett, el is süllyedt. Miért az Indi? Vadász setup..... Természetesen az ellen cirkálói hót frankon bevédték ezután a maradék cv-t.
Az elején átküzdöttem magam az indi vadászain, utána a cirkálók és csatahajók légvédelmi tűzén, elkaptam egy cv-t, utána egy cirkálót és egy csatahajót. A frászt hoztam a másik cv játékosra, akire tapadtak az ellen cirkálói ... és elég volt????????...nem. Buktunk, aznap sokszor, már azt hittem le se tudom szorzózni.....

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.