Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18636 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

SgtBala írta: Ha nem nagy kérés tőlem ilyen videókat csinálhatnál többet, már ha időd engedi.

Lesz csak kéretik feliratkozni és like-olni :lol:

Van egy jó csatám, ha meg van a mentés, feltolom. Elemzéssel, amiben kikaptam két cv-t. De lesz a ranger-ről is, illetve összehasonlító videó is egyben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18644 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

SgtBala írta: Ha nem nagy kérés tőlem ilyen videókat csinálhatnál többet, már ha időd engedi.

Lesz csak kéretik feliratkozni és like-olni :lol:

Van egy jó csatám, ha meg van a mentés, feltolom. Elemzéssel, amiben kikaptam két cv-t. De lesz a ranger-ről is, illetve összehasonlító videó is egyben.

Rendben ennyit megér :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #18694 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Sziasztok! Mi a magyarázat, hogy 105.932 sebzésre Hiryuva csak 130.624 pénzt ad?

Több
8 éve 7 hónapja #18759 Írta: GaiusHun

hajzol írta: Sziasztok! Mi a magyarázat, hogy 105.932 sebzésre Hiryuva csak 130.624 pénzt ad?

Prémiummal vagy anélkül? Illetve elsüllyesztettek, sérültél, vagy nem sérültél? Mert a végösszegből ugyebár lejön a javítás költsége.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Több
8 éve 7 hónapja #18762 Írta: GaiusHun
A röhej az, hogy erről készült volna videó, csak a nagy izgalomban véletlenül megállítottam a felvételt a játék közben :sick:
A ranger alap setup-al jött be, és jól játszott. Basszus ráadásként neki végig volt cirkáló fedezet, engem meg cirkálók kergettek és égettek :blink: A vadászaival (1 kötelék) pedig nagyon jól játszott.
A sebzést az dobta meg, hogy egy Fuso lőszerrekeszt kapott :silly: majdnem full hp-n :evil: A ranger-el adok kapok volt, de leginkább a vadászaimat nyírta ki, utána meg mindent amit ért. Egy dd a spotom alapján megpróbálta becserkészni a rangert, de elcseszte, szóval a végén én fejeztem be. Első sorozatban 2 torpedó ment be, meg pár bomba. Tényleg ügyes volt a srác, rendesen megizzasztott :whistle: A Fuso egy hármas csatahajó kötelék leghátsó tagja volt, onnan emeltem ki :P az első egy Amagi volt, fullos légvédelemmel, utána jött a Nagato és a sor végén a Fuso. ... és életben maradtam :woohoo:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja #18790 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Nem prémiummal - életben maradtam, a harmadik voltam a csapatban győztes csata után, és 26k még lejött a javításra és pótlásra. De nem ez az érdekes, hanem az, hogyan adhat ilyen keveset ilyen magas sebzésre?

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.