Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 6 hónapja #20186 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

pkrusi írta: jó ez a torpedó töltés gyorsító, már most is látványosan javul a teljesítményem^^

ha nem automatán célzok, hanem manuálisan, az miben különbözik a kettő?

tier7-8 környékén a csatahajók gyorsak, fordulékonyak, és CV szemmel nézve betegesen paranoiásak. meg van légvédelmük.

ja, és ugyanaz a torpedó magasabb szintű hajón kevesebbet sebez, igaz, hogy nekik a max hp-juk is több :)

lényegében ha nagyon meglepsz valakit, akkor automata célzással a találataid száma magasabb tierben általában 0 lesz torpedóval, néha, ha nagy mákod van akkor 1*4000 hp, mert kikerülik...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #20200 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

vonKurz írta:

pkrusi írta: jó ez a torpedó töltés gyorsító, már most is látványosan javul a teljesítményem^^

ha nem automatán célzok, hanem manuálisan, az miben különbözik a kettő?

tier7-8 környékén a csatahajók gyorsak, fordulékonyak, és CV szemmel nézve betegesen paranoiásak. meg van légvédelmük.

ja, és ugyanaz a torpedó magasabb szintű hajón kevesebbet sebez, igaz, hogy nekik a max hp-juk is több :)

lényegében ha nagyon meglepsz valakit, akkor automata célzással a találataid száma magasabb tierben általában 0 lesz torpedóval, néha, ha nagy mákod van akkor 1*4000 hp, mert kikerülik...

már most t4-5ben is cikáznak, muszáj lesz hétvégén megtanulnom... feleslegesen nem fogok magasabb tierben játszani ezzel, míg nem megy profin.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #20260 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Valaki elárulja, mit csináltak a japán hordozókkal? Mentem volna 8 csatát, csak t+2, 6-ossal csak t8, 8-assal csak t10. Nem nagyon izgat a játék, kilépkedek, de elvileg most játszanom kellett volna 2 órát, hogy gyakorlatilag nincs sebzésem. Ez most komoly?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #20261 Írta: Krisztian
10 csata, 1 t8, a lexivel, ami vereség. 9-ből 9 t+2 a japánnal. ez most tényleg micsoda?:) Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy geci vagyok, kilépkedek, mi a faszt csináljak 6-os repülőkkel 100-as légvédelem ellen?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Krisztian által.

Több
8 éve 6 hónapja #20263 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Krisztian írta: 10 csata, 1 t8, a lexivel, ami vereség. 9-ből 9 t+2 a japánnal. ez most tényleg micsoda?:) Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy geci vagyok, kilépkedek, mi a faszt csináljak 6-os repülőkkel 100-as légvédelem ellen?

Ne lépj ki, ilyen esetben is van egy saját tier ellenfeled, vele foglalkozz.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #20264 Írta: Krisztian
4432 csata után már kilépkedek. Sokkal több úgysem lesz már. Épp ezek miatt, lehet ezt a t+2-t normálisnak érzed, magyarázod én nem, játszok mással. Pont emiatt hagytam rá a tankost is, valami 35K csatával. Amikor kibasztak sg fórumról, épp a helyi magyar vitéz osztott ki, hogy annak idején volt t+4 is. Ha már értelmetlen játékot akarunk, legyen t+8, nem? Pókerezni sem ülök le senkivel, ha ő 2x húzhat, vagy az ő paklijában 8 ász van. Alap dolog normáliséknál. Most persze az sg-s példánál ritka szarul játszott a gyerek, neki jól jött a t+2, nah de ne bassz már, a másik oldalon is játszana valaki, aki tudja hol van a tank eleje.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.