Japán repülőgép-hordozók

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #18042 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Veletek is előfordul, hogy szépen beméritek a kiszemelt hajót, majd a játék megmakacsolja magát és csak a 4.-5. kattintásra hajlandó elfogadni a repülő a parancsot?

Vagy a másik, hogy halad a két torpedós a cél felé. Az első ALT-al kijelölve, szépen, jó helyre, helyesen cselekszik. A második repülő torpedói viszont nem egy egyenes sávban, hanem legyező alakban szétnyílva akarja dobni a gonosz kis víz alatti szörnyecskéket?

Mindkét eset elég frusztráló, nyilván a legkritikusabb pillanatban készteti kapkodásra az embert :\

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #18043 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Szia

azért dobják le legyezőben, mert vagy egy vadász támadja épp a rajt, vagy pedig bekapcsolták a fokozott légvédelmi tüzet. Ez tier 6-től elérhető a cirkálókon. És durván aprítja a darazsakat :)

Nekem olyan szokott előfordulni (persze amikor pont jó lenne és betalálna mind a hat küsz) hogy nem dobják le őket, hiába kattintgatok össze vissza

Több
9 éve 2 hete #18181 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Egy újabb kivalló csata a Hiruyo anyahajóval :silly:
Szerencsétlen Ranger nem vette komolyan mit jelent a cv harcászat, hát én komolyan vettem :evil: utána tettem a dolgom, és süllyedtek a csatahajók. A Tirpitz nem volt gond, a North Carolina keményebb falat volt, op légvédelme van, de azért áttörtem rajta . Szóval srácok, ez a csata méltó példája annak, hogyan harcoljunk hordozóval.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lajler

Több
9 éve 2 hete #18183 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Ez a csata mehetne a dühöngőbe is, miért nem? Mert nyertünk, csak én dühöngtem. A botcsinálta csapatom eleinte mindkét oldalt harcolt, majd a birkanyáj egyszerre megindult, persze tőlem ellentétes irányba. Eleinte a cv harccal voltam elfoglalva, így oda kellett figyelnem a gépek irányítására, szóval mire felnéztem, nem volt senki sehol. Ádáz menekülés kezdődött, és miután kicsaptam az ellen cv-t, szabályos hajtóvadászat kezdődött ellenem. A nos a hp-m 2/3 odaégett, mire leesett a csapatomnak, bazd a cv tud valamit, meg kellene védeni. Igaz közben süllyedt egy csatahajó is. Mérgemben úgy voltam, azt viszem magammal a hullámsírba akit csak tudok. Szóval lángolva menekültem egy sziget mögé, közben a majmoknak folyamatosan világítottam. Így a vérszagot kapott ellenséges Nicholas végül elsüllyedt, mivel a vadászaim egyhuzamban felette köröztek. Volt egy tökös ellenséges New Mexico :evil:, őt azért kellett kilőni, mert jól csinálta :sick: Azért nem ordítottam az idegtől, mert az egyik értelmesebb játékos megköszönte a segítségem a csapatnak.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 2 hete #18237 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Valaki megy mostanság Zuihoval? Érdemes elővenni? Mikor megvettem elég sok Bogue kószált (Kongou küldi). Kéne szereznem rá 30k xp-t, de a japán rombolóhoz hasonlóan (hatsuharu) semmi kedvem nullás teljesítményt menni :/ )

Több
9 éve 2 hete #18239 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Zuihoval nem lehet kiszedni egy Cv-t?

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.