Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #21505 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta: Tényleg olyan lesz mint az arty wotban :D

miért ott milyen volt ?
a 3, max 4 perces csaták alatt tudtam lőni 3-t, abbol egy sebzett valamennyit, 2 meg mellé ? 12m-s robbanósugárral, és 50 meccsenként egyszer beadta a 2k sebzést Mauson ?

tavaly nyáron mikor abbahagytam, az artyt már megolte a random, meg a pályák egyre gyorsabbá tétele, egyedul a CW miatt volt értelme foglalkozni vele...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21512 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Szeretném, ha nem bontakozna ki itt is az Artygyűlölők Társasága és az Artykedvelők Klubja közti soha véget nem érő, örök wotos wita és weszekedés (sic!). Aki játszott ott artyval, itt hordozóval, az tudja, hogy ég és föld a két fegyvernem szerepe ezekben a játékokban. Ha a mostani patchcsel módosultak a hordozók lehetőségei, előbb-utóbb kialakulnak majd azok a játékstílusok velük, amiket érdemes lesz majd megszívlelni és követni.

Több
8 éve 5 hónapja #21520 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Olyan negatívak vagytok, egyből mindenki csak a rosszra gondol..
Szerettem artyzni és nem is zavart, hogy van.. Arra céloztam, hogy ott is csak a sírás ment ahelyett, hogy megtanultak volna együttélni vele a játékosok. Itt már nerfelték a japó rombolókat, mert jön a "fal". Az már keveseknek jutott eszébe, hogy nem egyenes vonalban kell közlekedni. Most kicsit átalakították a CVket de megint nem úgy reagál a nép ahogy kéne.. Én mondjuk tovább buffolnám a saját légvédelmet CVn, cserébe elvenném az összes vadászt.. Meg CVnek elég lenne a +1T

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21695 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nah, belekóstoltam a vadász setup-ba, utána viszont húztam vissza támadóra :evil: azért el kell ismernem a Shokaku játékos is jól nyomta B) attól függetlenül nagyon utált, meg az Amagi, meg a rombolók, meg a ......

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #21696 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
... mert a fránya vadász ösztön, na meg, az, hogy ugyan már 8. tiertől már nem lehet kiszedni az ellen cv-t..... meg az a fránya bizonyítási láz... és puff ... megint elkaptam az ellen cv-t :love: :evil: :silly:
Kicsit meginogtam a vadász setup miatt, de csak kicsit, utána visszatért a hitem!!!! :P

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #21705 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Rendben, jöhet a ripléj :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.