Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 4 hónapja #23463 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Köszönöm szépen a tanácsokat!

Bár továbbra is univerzális hordozóként használom, de bejött. Az ellen azonos felszereltségű hordozójával kezdtem, miután meghiúsítottam az ellenem tervezett támadását. Igaz egyedül azt az egységet támadtam (valamiért hordozóval elég sokáig tart a csatába lépés), de ezzel sikerült hozzájárulni a győzelemhez.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23471 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Elővettem a bouget, mert marha régen mentem, meg 20 repcsis küldim volt, wtf csata volt

Ellen bogue-gya (?) is 2 vadásszal jött, de mégis most az én gépeim lőtték le az övéét. Máskor meg fordítva szkott lenni. Mindegy, medál pipa, küldi pipa, csak a végén 1db dive bomberrel sokat nem tudtam sebezni, csak spotolni a minekazet.
Mellékletek:

Több
8 éve 2 hónapja #25975 Írta: Acetil_coenzim_A
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy az Independence osztállyal a 70-90 ezer sebzés (emellett 10-20 lelőtt repülőgép is van) milyen eredménynek számít alap repülésirányító rendszerrel?

Magamhoz képest kiugróan jónak értékelem, de szeretném tudni, hogy elérem-e az átlag teljesítményét , vagy nem.

Több
8 éve 2 hónapja #26161 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy az Independence osztállyal a 70-90 ezer sebzés (emellett 10-20 lelőtt repülőgép is van) milyen eredménynek számít alap repülésirányító rendszerrel?

Magamhoz képest kiugróan jónak értékelem, de szeretném tudni, hogy elérem-e az átlag teljesítményét , vagy nem.

Van, hogy 9. tierben ennek a felét sem tudom kilőni, az ellenséges légvédelem erőssége miatt, jó persze ez ritka. 6. tierben ez nagyon szép eredmény, szóval nem kell paráznod. A lényeg, igyekezz segíteni a csapatodat, neked kell felmérned, ott a csatában, hogy mi lehet hasznos, sajnos sokszor ez is kevés, mert a kis csapatod közben víz alá kerül...

Több
8 éve 2 hónapja #26164 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nos, ismerve a Taiho-t úgy döntöttem ő lesz az elsődleges célpont, el is kaptam két fordulóból. Szerencsére így nem volt ideje a csapatommal foglalkozni, viszont nekem meg másra nem jutott nagyon idő, ezért a szerény eredmény...

Több
8 éve 2 hónapja #26324 Írta: Acetil_coenzim_A
Köszönöm szépen! Mondjuk az elmúlt két napban inkább 50-70 ezer sebzéseket produkáltam (ha nem jött egy fránya kis romboló új iskolát játszani), 10-30 gép lelövésével együtt. Igyekszem a az ellenséges hordozókat elcsípni, már az elején. Gyakran bejön. Főleg álló helyzetben jó megszórni őket :evil: . Úgy gondolom ez a legnagyobb segítség a csapatnak, mivel így nem kell a halál fekete szárnyaival törődniük.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.