Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 4 hónapja #23135 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Akkor ezek szerint csak én bénáskodom a hatos amerikaival.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23183 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Egyszer már sikerült Lexi-vel 29-, vagy 39k-s droppot adni egy fuso/nagatonak 3 szakaszszal... Na akkor az jól esett.

Amíg a japánoknál volt nem-fighteres felállás, akkor meg azokkal mentem egy 7 killes meccset... az is jó volt...

Ezek a setupok jönnek be, mert kevesebb felé kell figyelni, így jobban tudok alkotni... Ha jön is fighteres ellen CV akkor sem mindig hatékonyak, bénázók így nagyobb a sikerességi ráta, mint a szembejövő erősebb setupot aránya

Több
8 éve 4 hónapja #23184 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Azzal szoktam próbálkozni, hogy a négy repülőszázadomat összegyűjtöm egy-két cirkáló fölött, és egyszerre csapok le. Van, hogy a japán CV három vadászszázaddal jön, de előbb-utóbb szétszórja őket, vagy ha rámegy a cirkáló körül keringő gépeimre, megritkul kissé... olyankor szoktam koncentráltan lecsapni... olykor bejön... :whistle:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23198 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Mostanában sokat beszélgettem olyan játékosokkal, akik ... fogalmazzunk úgy nem a cv harcászat hívei. Valamint nézegettem videókat és számba vettem saját tapasztalataimat. Akik úgy gondolják, csak klikkelgetni kell, azoknak :P :lol: azoknak a japán ág ajánlott B) vagy egyik sem :evil:

Srácok még nem ismerem az Essex képességeit, azonban sikerült megismernem a Lexingtont. Nem az a CV típus, ami eltűri a hibás játékot. Vadászgépek hiányában, támadó setup esetén mindenki vadász fedezetért fog neked sírni. Ha vadászaid vannak, akkor mindenki azért fog okolni, hogy az ellen csatahajói darabokra tépik őket. Van, hogy megkérdezem, mire koncentráljak, az ellenséges hordozó, avagy csatahajók. Egy cv levadászása nem egyszerű, nagyon nem egyszerű, főleg ha nincs is vadászod.
Az Amerikai hordozók hatodik tiertől, vagy is onnan, hogy elkezded kóstolgatnia támadó setup játékát, egyre bonyolultabb lesz. Taktikákat fejleszthetsz ki, majd dobsz ki (magasabb tierben), nagyokat alkotsz, vagy nagyokat buksz. De kialakul egy térlátás majd benned, játékosban. elkezdesz mérlegelni, taktikai szinten áttekinteni, és ha ott a pillanat, döntést hozni. Az rng-t nem tudod legyőzni, az a wargaming gerinctelenségének találmánya, de sokszor a vereségben is megleled a magad győzelmét és emelt fővel jöhetsz ki a csatából. A győzelem pedig sokszor egy jól kihasznált pillanat következménye.

Az amerikai cv-k játékának alapszabálya, süllyeszd el az ellenséges cv-t, és urald a játékot. Tudom sokan hülyeségnek tartják, de lecsupaszítva ez a színtiszta igazság. Tudsz nagyot alkotni? Ha elsőre elsüllyeszted az ellen cv-t, akkor igen, minden más esetben csak taktikázol.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 4 hónapja #23199 Írta: GaiusHun
Taktika, helyzetfelmérés, az ellenfél ütőképes egységeinek kiütése is kevés lehet a győzelemhez... lásd a képeket, hajóban túlerőt alkottunk, elsüllyesztettem a két hordozót és mindezek hiába voltak, ha a cap foglalásra nem figyelnek ... pedig kezükbe adtam a győzelmet a hordozók kiütésével.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #23200 Írta: GaiusHun
Egy Shokaku játékos legnagyobb hibája, ha lehetőséget ad egy Lexingtonnak, hogy az megtámadja a hajóját. A Lexington esetében SOHA ne tétovázzatok mikor elétek kerül egy Shokaku, egyetlen, ismétlem egyetlen hullámmal képesek vagytok elpusztítani japán ellenfeletek. Rajtatok áll, hogy torpedó és bomba támadás az első hullám, avagy csak bomba támadás. A lényeg, hogy javítson, és utána mérd a halálos csapást. A Shokaku lévédelme gyenge, egyetlen menedéke van csak, a vadászai és a cirkáló támogatás. Szóval ne habozzatok, támadjatok és uraljátok a csatateret B)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.