Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 3 hónapja #23423 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Javítsatok ki, ha tévedek. Az eddigieket összefoglalva tehát az amerikai repülőgép hordozókkal inkább a csapásmérő gépek alkalmazása javasolt és az ellenséges hordozók elsődleges prioritás kapnak a célpontok listáján. Legalábbis ez a Langley és Bogue osztályokra nem vonatkozik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23431 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Mióta a Rangerre besoroztam a támadó setupot, nem tudok amerikai vonalon leszokni a bombázókról és arról az egyetlen torpedóvető századról... t6-ban/t6-ig talán még nem kell, hogy a csapásmérő erő legyen az elsődleges, de t7-től ha nem tudsz valakit egyetlen rárepüléssel Neptun palotájába küldeni, csak magadat okolhatod.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 3 hónapja #23442 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Szete58 írta: Mióta a Rangerre besoroztam a támadó setupot, nem tudok amerikai vonalon leszokni a bombázókról és arról az egyetlen torpedóvető századról... t6-ban/t6-ig talán még nem kell, hogy a csapásmérő erő legyen az elsődleges, de t7-től ha nem tudsz valakit egyetlen rárepüléssel Neptun palotájába küldeni, csak magadat okolhatod.

Ez azért annál összetettebb, mivel mostanában és később is sűrűn leszel 9. tierben. Szóval, azért óvatosan fogalmazz, mikor majd hetes gépekkel kell rárepülnöd 9-es csatahajóra.... vagy bármi másra ... pl. egy Lexington hordozóra... az enyémnek 97 volt az aa szintje.... :silly:
A top tierben vagy gond nélkül megeszel bárkit, akkor a fenti állítás igaz, de ez függ az általad támadott játékos képességeitől és légvédelmétől :evil:

/amúgy eddig legjobban a Rangert szerettem :cheer: az Essex már a kikötőben, a kapítányt tolom a Saipan-ban, hogy kifehéredjen a skillek miatt. Az Essex légvédelme harmat gyenge... stock állapotban.

Több
8 éve 3 hónapja #23443 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Acetil_coenzim_A írta: Javítsatok ki, ha tévedek. Az eddigieket összefoglalva tehát az amerikai repülőgép hordozókkal inkább a csapásmérő gépek alkalmazása javasolt és az ellenséges hordozók elsődleges prioritás kapnak a célpontok listáján. Legalábbis ez a Langley és Bogue osztályokra nem vonatkozik.

Valóban, 6. tiertől érdemes csak csapásmérben gondolkodnod, azonban az Independence estében ki kell próbálnod vadász setup-ot is, nagyon mókás dolog :P főleg mikor a japá tierbeli ellenfeled inkább kilép, mikor meglátja a felállásod :silly:

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #23448 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: Ez azért annál összetettebb, mivel mostanában és később is sűrűn leszel 9. tierben. Szóval, azért óvatosan fogalmazz, mikor majd hetes gépekkel kell rárepülnöd 9-es csatahajóra.... vagy bármi másra ... pl. egy Lexington hordozóra... az enyémnek 97 volt az aa szintje.... :silly:
A top tierben vagy gond nélkül megeszel bárkit, akkor a fenti állítás igaz, de ez függ az általad támadott játékos képességeitől és légvédelmétől :evil:

/amúgy eddig legjobban a Rangert szerettem :cheer: az Essex már a kikötőben, a kapítányt tolom a Saipan-ban, hogy kifehéredjen a skillek miatt. Az Essex légvédelme harmat gyenge... stock állapotban.

Igazad van, és köszi, hogy kiegészítetted és módosítottad-hozzátoldottad a lényeget a mondandómhoz! :)
Ranger nálam is nagy kedvenc, bátrabban veszem most is elő, mint a Lexingtont, pedig fullos már az is... de annak az ellenfelei is jóval izmosabbak. Próbálkoztam ott is a különféle setupokkal, de eleddig a támadó tűnik itt is nyerőnek... de egyelőre még mindig csak barátkozom vele. Az Essex a jövő zenéje még nálam.

Az ellenfelekről pedig... a nálam jobb játékos full légvédelemmel a t9-es hajójával persze hogy lesöpri a gépeimet az égről... ezért ugrasztom rá, ha tehetem, egyszerre az egész bagázst... akkor ha arat is, mindig lesz néhány repülőgép, amelyik átjut a zárótűzön.. a másik meg az, hogy az amerikai támadó setupnak az elsődleges célja, hogy ha lehetséges, elsőnek kiüsse az ellen hordozóját. Utána pedig, hogy az ágyúkat a tenger fenekére küldje, hisz egy t9-es csatahajó akkar is nagyokat tud ütni pl., ha már éppen hogy csak az ágyútornyai vannak a habok felett, és lángokban áll. Szóval nem fullos hajókra vadászom, hogy nagyokat sebezzek beléjük, hanem lopom a killeket biza, amikor csak tehetem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 3 hónapja #23450 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nekem egyenlőre az Independence osztályú egységem egy univerzális hordozó, az alap összeállítással, de még fejlesztenem kell a kapitányomat és felszerelés sincs rajta (kell a pénz a 8-as nagyvasra). Lehet ezért nem megy úgy, ahogy kéne. De tény, hogy sokat bénázom.

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.