- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Nos íme a Lexington videó, bemutató és csata / a videóban időnként sötétedik a kép, ez miatt elnézést, gondolom a youtube videó javítása a tettes, a napokban javítom, valszeg vasárnap.)
Metrodon91 írta:
GaiusHun írta: Nos íme a Lexington videó, bemutató és csata / a videóban időnként sötétedik a kép, ez miatt elnézést, gondolom a youtube videó javítása a tettes, a napokban javítom, valszeg vasárnap.)
Nagyon jó lett a videó, csak így tovább! Egy kérdésem lenne. Említetted a videóban a kapitányi skilleknél, hogy 20 pontja lehet, de én úgy tudom, hogy csak 19. Melyik az igaz?
Üdv,
Gantery
vonKurz írta:
Metrodon91 írta:
Nagyon jó lett a videó, csak így tovább! Egy kérdésem lenne. Említetted a videóban a kapitányi skilleknél, hogy 20 pontja lehet, de én úgy tudom, hogy csak 19. Melyik az igaz?
Üdv,
Gantery
nemtom igazán ki találta ki a 19 pontot, vagy éppen a 20-t, talán teszt szerverről jött az info, vagy nemtom.
de nem látom semmi értelmét hogy legyen bármilyen korlát, bőven elegendő ha a tapasztalati pont igényét felemelik jó magasra...
nagyjából mire eljutsz a tizesig, megvan a 15-16 skillpont.
14 - 136 000
15 - 179 000
16 - 231 000
17 - 296 000
18 - 369 000
ezek biztosak, reálisan aki 4-5 szintu hajónál tart, szerintem 15 skillpontig tervezzen, az még a belátható időtartam... én viszonylag sokat játszom, most azt gondolom 17 skillpont még számomra idővel összejön bizonyos hajóknál, de folyamatosan lesznek uj agak. lesznek francia, olasz, angol hajok. nemet csatahajo. és ha az ember eleri a tizes hajokat, csokkenni fog a lelkesedes, es ha lesz 10 db tizes hajoja, akkor meg duplazni is csak a ket kedvencet fogja naponta, attol fuggoen, hogy mennyi uj hajo ág jott be a rendszerbe...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.