Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #21093 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Na, erre büszke vagyok, saját erőből kiiktatva két hordozó :evil:

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21106 Írta: Metrodon91
Metrodon91 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: Nos íme a Lexington videó, bemutató és csata / a videóban időnként sötétedik a kép, ez miatt elnézést, gondolom a youtube videó javítása a tettes, a napokban javítom, valszeg vasárnap.)

Nagyon jó lett a videó, csak így tovább! :) Egy kérdésem lenne. Említetted a videóban a kapitányi skilleknél, hogy 20 pontja lehet, de én úgy tudom, hogy csak 19. Melyik az igaz?

Üdv,
Gantery

Több
8 éve 5 hónapja #21108 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Metrodon91 írta:

GaiusHun írta: Nos íme a Lexington videó, bemutató és csata / a videóban időnként sötétedik a kép, ez miatt elnézést, gondolom a youtube videó javítása a tettes, a napokban javítom, valszeg vasárnap.)

Nagyon jó lett a videó, csak így tovább! :) Egy kérdésem lenne. Említetted a videóban a kapitányi skilleknél, hogy 20 pontja lehet, de én úgy tudom, hogy csak 19. Melyik az igaz?

Üdv,
Gantery

nemtom igazán ki találta ki a 19 pontot, vagy éppen a 20-t, talán teszt szerverről jött az info, vagy nemtom.
de nem látom semmi értelmét hogy legyen bármilyen korlát, bőven elegendő ha a tapasztalati pont igényét felemelik jó magasra...

nagyjából mire eljutsz a tizesig, megvan a 15-16 skillpont.
14 - 136 000
15 - 179 000
16 - 231 000
17 - 296 000
18 - 369 000

ezek biztosak, reálisan aki 4-5 szintu hajónál tart, szerintem 15 skillpontig tervezzen, az még a belátható időtartam... én viszonylag sokat játszom, most azt gondolom 17 skillpont még számomra idővel összejön bizonyos hajóknál, de folyamatosan lesznek uj agak. lesznek francia, olasz, angol hajok. nemet csatahajo. és ha az ember eleri a tizes hajokat, csokkenni fog a lelkesedes, es ha lesz 10 db tizes hajoja, akkor meg duplazni is csak a ket kedvencet fogja naponta, attol fuggoen, hogy mennyi uj hajo ág jott be a rendszerbe...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Metrodon91

Több
8 éve 5 hónapja #21112 Írta: Metrodon91
Metrodon91 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vonKurz írta:

Metrodon91 írta:

Üdv,
Gantery

nemtom igazán ki találta ki a 19 pontot, vagy éppen a 20-t, talán teszt szerverről jött az info, vagy nemtom.
de nem látom semmi értelmét hogy legyen bármilyen korlát, bőven elegendő ha a tapasztalati pont igényét felemelik jó magasra...

nagyjából mire eljutsz a tizesig, megvan a 15-16 skillpont.
14 - 136 000
15 - 179 000
16 - 231 000
17 - 296 000
18 - 369 000

ezek biztosak, reálisan aki 4-5 szintu hajónál tart, szerintem 15 skillpontig tervezzen, az még a belátható időtartam... én viszonylag sokat játszom, most azt gondolom 17 skillpont még számomra idővel összejön bizonyos hajóknál, de folyamatosan lesznek uj agak. lesznek francia, olasz, angol hajok. nemet csatahajo. és ha az ember eleri a tizes hajokat, csokkenni fog a lelkesedes, es ha lesz 10 db tizes hajoja, akkor meg duplazni is csak a ket kedvencet fogja naponta, attol fuggoen, hogy mennyi uj hajo ág jott be a rendszerbe...

Utánanéztem kicsit a dolgoknak. Itt az oldalon a cikk is 19 pontról beszél valamint a Wargaminges wiki is. A 18-adik skill pontról (369000xp) 19-dikre (9999999xp) való ugrásnál meg hatalmas különbség van. Ebből feltételezhető, hogy csak 19 skill pont van. Láttam már valahol, hogy valakinek van 19 pontos kapitánya. Remélem, majd később betesznek újabb skilleket és több pontunk is lehet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 5 hónapja #21129 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Srácok elnézést a videó hibája miatt, itt a javított verzió, a régit töröltem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #21166 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Egy kicsit lehetnél hangosabb, a játék meg halkabb. :) ha egyszerre beszéltek nem értek semmit, én legalábbis..
Egy másik trükk az olyan szemfülesek ellen mint pl. Te (egyből kiszúrtad a lemaradó bombázokat és vártál a javítással), hogy 2-3 támadókötelékből az egyiket csak repülteted a többiekkel, mintha ő is bombázna. A legtöbben egyből nyomják a javítást mikor azt hiszik, hogy végeztél. Visszafordítod azt az egyet és megint megszórod :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.