Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #20651 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

vonKurz írta:

GaiusHun írta: Nahh, támadó setup :silly: , még ízlelgetem, hiszen teljesen más taktika kell mint alsóbb szinteken, hiszen 8-9-10 szinten már kemény légvédelmek vannak. Azért érezhető a különbség :silly: közel 120k sebzés :lol:

akkor elemezzuk ki rendesen a 2 képet/repülő setupot...
hogyaszondja, 4 bombatalálat, 25 lelőtt repulo, vs 19 bomba, 1 lelőtt repulo :)

Azért volt ott még 7 torpedó találat is az alap setup esetében :)... nos elkészült egy videó, még gondolkodom fel rakjam-e. Miért?
Nálunk két Lexington, odaát egy Lexi és egy Shoku, mindkettő vadászokkal..... Mi pedig csak támadó gépekkel :sick: .

az is egyfajta tanulság :) ugyanakkor egyik csapat se tudott csinálni nagyjábol semmit...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #20858 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nos, erről a csatáról készül majd a videó, igaz ez is mentésről megy majd. Az elején meglepődtem, mert az ellen cv egyértelműen rám izgult. Igaz a közmondás, csináld, vagy ne csináld, de ne próbálkozz. Ennek tanulságát fogom majd elemezni. Nagyjából így jellemezném a srác támadását illetve alapvetően magát a játékot, mert én is leszek balfék ám.... :sick: , többit majd holnap a videóban :silly:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #20867 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: Nos, erről a csatáról készül majd a videó, igaz ez is mentésről megy majd. Az elején meglepődtem, mert az ellen cv egyértelműen rám izgult. Igaz a közmondás, csináld, vagy ne csináld, de ne próbálkozz. Ennek tanulságát fogom majd elemezni. Nagyjából így jellemezném a srác támadását illetve alapvetően magát a játékot, mert én is leszek balfék ám.... :sick: , többit majd holnap a videóban :silly:

Örülök a hordozos videoknak,de csinálhatnál más hajokrol is. Nagyon megköszöném.

Több
8 éve 5 hónapja #20868 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vcsaba1968 írta:

GaiusHun írta: Nos, erről a csatáról készül majd a videó, igaz ez is mentésről megy majd. Az elején meglepődtem, mert az ellen cv egyértelműen rám izgult. Igaz a közmondás, csináld, vagy ne csináld, de ne próbálkozz. Ennek tanulságát fogom majd elemezni. Nagyjából így jellemezném a srác támadását illetve alapvetően magát a játékot, mert én is leszek balfék ám.... :sick: , többit majd holnap a videóban :silly:

Örülök a hordozos videoknak,de csinálhatnál más hajokrol is. Nagyon megköszöném.

Nyitott vagyok, miről? Csatahajó, cirkáló, romboló? Elsődlegesen inkább cirkáló, a másik kettőbe vissza kell szoknom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 5 hónapja #20869 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
sorban jöhet mindegyik, szeretem a kommentáros videókat ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #20870 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nyitott vagyok, miről? Csatahajó, cirkáló, romboló? Elsődlegesen inkább cirkáló, a másik kettőbe vissza kell szoknom.
Nekem mindegy :) ami neked fekszik de az összes jöhet :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.