- Köszönetek: 1105
GaiusHun írta:
vonKurz írta:
GaiusHun írta: Nahh, támadó setup , még ízlelgetem, hiszen teljesen más taktika kell mint alsóbb szinteken, hiszen 8-9-10 szinten már kemény légvédelmek vannak. Azért érezhető a különbség közel 120k sebzés
akkor elemezzuk ki rendesen a 2 képet/repülő setupot...
hogyaszondja, 4 bombatalálat, 25 lelőtt repulo, vs 19 bomba, 1 lelőtt repulo
Azért volt ott még 7 torpedó találat is az alap setup esetében ... nos elkészült egy videó, még gondolkodom fel rakjam-e. Miért?
Nálunk két Lexington, odaát egy Lexi és egy Shoku, mindkettő vadászokkal..... Mi pedig csak támadó gépekkel .
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Örülök a hordozos videoknak,de csinálhatnál más hajokrol is. Nagyon megköszöném.GaiusHun írta: Nos, erről a csatáról készül majd a videó, igaz ez is mentésről megy majd. Az elején meglepődtem, mert az ellen cv egyértelműen rám izgult. Igaz a közmondás, csináld, vagy ne csináld, de ne próbálkozz. Ennek tanulságát fogom majd elemezni. Nagyjából így jellemezném a srác támadását illetve alapvetően magát a játékot, mert én is leszek balfék ám.... , többit majd holnap a videóban
vcsaba1968 írta:
Örülök a hordozos videoknak,de csinálhatnál más hajokrol is. Nagyon megköszöném.GaiusHun írta: Nos, erről a csatáról készül majd a videó, igaz ez is mentésről megy majd. Az elején meglepődtem, mert az ellen cv egyértelműen rám izgult. Igaz a közmondás, csináld, vagy ne csináld, de ne próbálkozz. Ennek tanulságát fogom majd elemezni. Nagyjából így jellemezném a srác támadását illetve alapvetően magát a játékot, mert én is leszek balfék ám.... , többit majd holnap a videóban
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.